Flag

Vanilja kuppikakut mansikkamoussella

12 - 18 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Ihanat mansikkamuffinit ja cupcake kuorrutus. Täydellinen resepti ystävänpäiväksi!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
175 gpehmeää voita
2,5 dlsokeria (200 g)
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
3 kplkananmunaa
350 gvehnäjauhoja (5,4 dl)
0,5 tlsuolaa
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1,5 dlmaitoa
2 dlmansikoita tuoreita tai pakastettuja
Kuorrutus ja koristelu
1 psDr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
Dr. Oetker Hearts -koristekuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Hearts -koristekuvioita
1

Muffinitaikina

Kuumenna uuni 175° C kiertoilmalle. Levitä uunipellin päälle 12-18 muffinivuokaa. 

Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Lisää munat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Kääntele joukkoon siivilöity vehnäjauho, suola ja leivinjauhe vuorotellen maidon kanssa. Muussaa mansikat (jos käytät pakastettuja mansikoita, sulata ne) ja kääntele taikinan joukkoon. 


Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 20-25 minuuttia. Jäähdytä muffinit leivontaritilällä. 

2

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita pussin sisältö ja 2 ½ dl täysmaitoa. Vatkaa sähkövatkaimen alhaisella nopeudella 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella. Täytä pursotuspussi kakkumoussella ja pursota jäähtyneiden muffineiden päälle. Viimeistele koristerakeilla.