EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vanilja-valkosuklaaganache

Makea valkosuklaa ganache resepti maustetaan vaniljatangolla. Ganache sopii erinomaisesti konvehteihin ja kakkutikkareiden kuorrutteeksi.

1 annos

Vaikeustaso 1 15 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vanilja-valkosuklaaganache

noin 200 grammaan ganachea:

150 g valkoista leivontasuklaata , kuorruttamiseen tarkoitettua
1 kpl Dr. Oetker Vaniljatankoa
0,5 dl kuohukermaa (30 % rasvaa)

Valmistus

Valmistus:

Pilko suklaa hienoksi ja kaada kulhoon.
 
Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi siemenet.Kuumenna kerma ja vaniljansiemenet kattilassa ja kaada suklaan päälle. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Tarjoile ganache välittömästi.

Reseptin ravintosisältö Vanilja-valkosuklaaganache

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 4224kJ
1009kcal
2081kJ
497kcal
Rasva 70.30g 34.63g
Hiilihydraatit 80.10g 39.46g
Proteiini 1.15g 0.57g