Flag

Vaniljaiset joulutortut

20 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Luumutortut kuuluvat ehdottomasti jouluun. Vaniljakreemin kanssi niistä tulee raikkaampia ja mehevämpiä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
1 psDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
4 dlmaitoa
1 kgvoi- tai lehtitaikinaa (pakaste)
1 pskuivattuja luumuja
1 kplkananmunaa voiteluun
tomusokeria
Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
1

Vaniljakreemi

Valmista vaniljakreemi sekoittamalla jauhe maitoon vispilällä. Anna kreemin tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa.

2

Levitä taikinalevyt sulamaan ja anna sulaa vähintään 15 minuuttia. Esilämmitä uuni 225 asteiseksi.

3

Leikkaa levyt kahteen osaan ja leikkaa niihin viillot joko keskeltä kulmiin päin (tähtitorttu), vastakkaisiin kulmiin reunojen suuntaisesti (rusetti) tai kaikkiin kulmiin reunojen suuntaisesti (kukka).

4

Taittele leivokset muotoonsa, aseta väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla. Nosta leivoksille reilu ruokalusikallinen vaniljakreemiä ja aseta päälle kuivattu luumu.

5

Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla. Sekoita tomusokerin joukkoon vaniljasokeria ja koristele jäähtyneet leivokset tomu- ja vaniljasokeriseoksella.