Flag

Vaniljaiset kuppikeksit

about 30 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Hauska ja maukas lisä tarjoiltavaksi juoman kanssa
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksit
50 gvalkoista leivontasuklaata
2 dlvehnäjauhoja
0,5 dlmaissitärkkelystä Esim. Maizena
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,75 dltaloussokeria
1 kplkananmunaa
50 gvoita
1 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Koristeluun
tuubiDr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
1 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
1

Kuumenna uuni kiertoilmalla 160 asteeseen tai tasalämmöllä 180 asteeseen. Rouhi valkosuklaa.

2

Sekoita vehnäjauhot, maissitärkkelys sekä leivinjauhe keskenään.

3

Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita takaisin. 

4

Vaivaa taikina sähkövatkaimella tai yleiskoneella kunnes taikina on sileää eikä enää murumaista.

5

Kauli taikina hieman jauhotetun tason päällä n. 0.5cm paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämenmuotoisia keksejä ja aseta ne leivinpaperin päälle pellille.

6

Leikkaa veitsellä keksistä pala pois, jotta valmiin keksin voi asettaa kupin tai lasin reunalle.

7

Paista kauniin ruskeaksi uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia. 

Positie rooster: Ylätasolla


Koristelu

Koristele Dr. Oetker valkoisella sokerikuorrutteella ja sirottele päälle vaniljasokeria.