Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

Vaniljajuustokakku ilman uunia

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Loihdi helppo ja herkullinen vaniljajuustokakku ilman uunia.

8 annosta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljajuustokakku ilman uunia

Pohja:

80 g voita
120 g kaurakeksejä

Täyte:

0,5 kpl luomusitruuna
4 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
500 g maustamatonta tuorejuustoa
500 g maitorahkaa
1,5 dl tomusokeria
6 tl Dr. Oetker Liivatejauhetta
6 rkl vettä
vadelmahilloa tai vadelmasosetta tuoreista vadelmista

Valmistus

Valmistus:

1

1. Sulata voi kattilassa keskilämmöllä. Aseta kaurakeksit pakastepussiin, sulje ja murskaa keksit kaulimella. Sekoita keksimurut sulatettuun voihin.
 
2. Peitä vuoan (Ø 20 cm) pohja leivinpaperilla. Levitä kaurakeksiseos tasaisesti vuoan pohjalle ja paina tiukasti. Anna sitten jäähtyä vähintään 15 minuuttia.
 
3. Valmista sillä välin täyte. Pese sitruuna kuumassa vedessä, kuivaa, raasta kuori hienoksi ja purista sitruunasta mehu. Sekoita keskenään sitruunankuori ja mehu, vaniljasokeri, tuorejuusto ja rahka kulhossa tasaiseksi käyttäen käsivatkainta tai vispilää.
 
4. Turvota liivatejauhetta 5 minuuttia kylmässä vedessä (6 rkl) sekoittamatta. Kuumenna sen jälkeen liivate lämpöä kestävässä astiassa kuumassa vesihauteessa. Voit vaihtoehtoisesti lämmittää mikrossa noin 30 sekunnin ajan. Sekoita liuennut liivate tasaiseksi ja sekoita rahkaseokseen. Siivilöi joukkoon myös tomusokeri, sekoita. Levitä täyte tasaisesti keksipohjan päälle, tasoita ja siirrä jääkaappiin hyytymään 3 tunniksi. Tarjoile juustokakku vadelmahillon tai vadelmasoseen kera.

Reseptin ravintosisältö Vaniljajuustokakku ilman uunia

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1511 kJ
361 kcal
804 kJ
192 kcal
Rasva 20.36 g 10.83 g
Hiilihydraatit 29.64 g 15.76 g
Proteiini 5.87 g 3.12 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei