EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Makeaa-blogin Liisan ihana vaniljainen kahvikakku. Lempeän vaniljan ja mehukkaan appelsiinin yhdistelmä hurmaa kuivakakussa.

20 viipaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljakakku

Murotaikina:

7 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
0,25 tl suolaa
250 g voita
3 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
4 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
1 dl kuohukermaa
1,5 dl appelsiinimehua

Kuorrutus:

2 dl tomusokeria
1 rkl maitoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Dr. Oetker Bloomy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele ja jauhota suuri kahvikakkuvuoka (2½ l). Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta).

2

Murotaikina

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola omassa kulhossaa. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja vaniljatahna kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja jatka vatkaamista, kunnes massa tuntuu ilmavalta. Jos vaahto uhkaa erottua munia lisätessä, lisää ruokalusikallinen jauhoseosta jokaisen munan lisäyksen välillä. Sekoita kerma ja appelsiinimehu yhteen. Kääntele jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden kanssa.

3

Kaada taikina esivalmisteltuun vuokaan. Paista kakkua uunin alatasolla noin 60 minuuttia. Kakku on valmis, kun siihen työnnettyyn tikkuun ei tartu taikinaa. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään.

4

Kuorrute

Mittaa kuorrutteen ainekset kulhoon. Lisää tarvittaessa maitoa, jotta saat valuvan kuorrutteen. Kaada kuorrute kakun päälle. Koristele kakku koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Vaniljakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1457kJ
348kcal
1733kJ
414kcal
Rasva 13.13g 15.64g
Hiilihydraatit 40.66g 48.40g
Proteiini 3.98g 4.73g