EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljakranssi

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteinen jouluresepti Tanskasta! Vaniljalla maustettu murotaikina toimii maukkaiden keksien pohjana.

about 50 - 60 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljakranssi

Vaniljakranssit:

4 dl vehnäjauhoja (250 g)
180 g kylmää voita kuutioina
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 kpl kananmunaa

Valmistus

Valmistus:

Nypi voi ja jauhot. Lisää loput ainekset ja työstä taikina nopeasti tasaiseksi käsin tai taikinakoukuilla. Paketoi taikina tuorekelmuun ja anna tekeytyä vähintään 12 tuntia jääkaapissa.

Laita taikina pursotuspussiin tai pikkuleipäpursottimeen, jossa on tähtitylla. Pursota taikinasta kransseja leivinpaperille.

Paista pikkuleipiä 7-8 minuutta 225 asteisessa uunissa. Anna pikkuleipien jäähtyä. Säilytä pikkuleivät tiiviissä purkissa.

Reseptin ravintosisältö Vaniljakranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 289kJ
69kcal
2056kJ
491kcal
Rasva 3.26g 23.26g
Hiilihydraatit 6.52g 46.60g
Proteiini 0.81g 5.77g