Flag

Vaniljakranssi

about 50 - 60 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Perinteinen jouluresepti Tanskasta! Vaniljalla maustettu murotaikina toimii maukkaiden keksien pohjana.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Vaniljakranssit
4 dlvehnäjauhoja (250 g)
180 gkylmää voita kuutioina
2 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dlsokeria
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta
1 kplkananmunaa

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta

Nypi voi ja jauhot. Lisää loput ainekset ja työstä taikina nopeasti tasaiseksi käsin tai taikinakoukuilla. Paketoi taikina tuorekelmuun ja anna tekeytyä vähintään 12 tuntia jääkaapissa.


Laita taikina pursotuspussiin tai pikkuleipäpursottimeen, jossa on tähtitylla. Pursota taikinasta kransseja leivinpaperille.


Paista pikkuleipiä 7-8 minuutta 225 asteisessa uunissa. Anna pikkuleipien jäähtyä. Säilytä pikkuleivät tiiviissä purkissa.