EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljakranssit

Jouluiset Vaniljakranssit!

about 60 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljakranssit

ainekset:

300 g vehnäjauhoja
1 Tankoa Dr. Oetker Vaniljatankoa
1 kpl Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
1,5 dl sokeria
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
175 g voita
1 kpl kananmunaa

Valmistus

Valmistus:

1

Halkaise Vaniljatanko ja raaputa sisäpinnan siemenet. Sekoita siemenet vehnäjauhojen, sokerin, manteleiden ja raastetun appelsiinin kuoren kanssa. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetki. Lisää sulatettu voi ja kananmuna jauhoihin. Sekoita tasaiseksi.

Kiertoilmauuni: about 200 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 8 - 10 Minutes

2

Pursota taikinasta sydämiä leivinpaperin päälle. Pursotukseen soveltuu parhaiten pikkuleipien valmistamiseen tarkoitettu metallinen puserrin tai tavallinen pursotuspussi.Paista sydämet. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperin päällä.

Reseptin ravintosisältö Vaniljakranssit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 239kJ
57kcal
2001kJ
478kcal
Rasva 2.47g 20.62g
Hiilihydraatit 5.78g 48.20g
Proteiini 0.65g 5.43g