Flag

Vaniljakranssit

about 60 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Jouluiset Vaniljakranssit!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

ainekset
300 gvehnäjauhoja
1 TankoaDr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
1 kplDr. Oetker Appelsiinin Kuoripaloja
1,5 dlsokeria
50 gDr. Oetker Mantelirouhetta
175 gvoita
1 kplkananmunaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
Picture - Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripaloja
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
1

Halkaise Vaniljatanko ja raaputa sisäpinnan siemenet. Sekoita siemenet vehnäjauhojen, sokerin, manteleiden ja raastetun appelsiinin kuoren kanssa. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetki. Lisää sulatettu voi ja kananmuna jauhoihin. Sekoita tasaiseksi.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 8 - 10 Minutes

Kiertoilmauunin lämpötila: about 200 °C

2

Pursota taikinasta sydämiä leivinpaperin päälle. Pursotukseen soveltuu parhaiten pikkuleipien valmistamiseen tarkoitettu metallinen puserrin tai tavallinen pursotuspussi.Paista sydämet. Anna pikkuleipien jäähtyä leivinpaperin päällä.