EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljamousserullat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Vaniljamoussellä täytetty suklaakääretorttu

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljamousserullat

Ainekset:

150 g voita
1,75 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 rkl kaakaojauhetta
1,75 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
sokeria oman maun mukaan

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa yhteen huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen seokseen ja lisää kaakao.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa.Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (noin 30 x 40 cm).Paista uunissa:

Lämpötia: 220 °C

Kiertoilmauuni: 200 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 8 - 10 Minutes

2

Käännä kakku uudelle leivinpaperille, jolle on ripoteltu sokeria. Vedä vanha leivinpaperi pois ja aseta pyyhe kakkulevyn päälle, jotta se ei kovetu. Jos levy kovettuu, sitä on vaikea rullata. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:n maitoa ja vatkaa noin 1 minuutti. Levitä kakkumousse torttulevylle. Elä levitä moussea aivan reunoille asti. Rullaa levy varovasti käyttäen apuna leivinpaperia. Kääri rulla leivinpaperiin ja laita kylmään vähintään tunniksi. Tarjoile viipaleina.

Reseptin ravintosisältö Vaniljamousserullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1176 kJ
281 kcal
1432 kJ
342 kcal
Rasva 12.50 g 15.24 g
Hiilihydraatit 22.82 g 27.83 g
Proteiini 3.93 g 4.79 g