Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

(0)
3 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo helppo ja hauska PAULA-kakku esimerkiksi lasten juhliin.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

Kakkupohja:

200 g pehmeää voita
2,66 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dl kuohukermaa tai maitoa
3 kpl kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 rkl Dr. Oetker Vanilja-aromia

Koristelu:

500 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
1 rkl kaakaojauhetta
Dr Oetker nonparelleja tai strösseleitä

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkupohjat

Laita uuni kuumenemaan kiertoilmalle 175° C .Vatkaa voi ja sokeri kulhossa. Lisää vaniljasokeri, kerma ja kananmunat ja vatkaa hyvin. Lisää jauhot ja leivinjauhe taikinaan siivilän läpi ja sekoita hyvin. Jaa taikina kahteen osaan. Lisää toiseen osaan kaakaojauhe ja kaada taikinat irtopohjavuokiin (Ø 20 cm). Paista pohjia uunissa 40-45 minuuttia. Jäähdytä pohjat vuoissa ritilän päällä.

2

Täyte

Sekoita kakkumoussejauhe ja maito kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimen alhaisella nopeudella 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella niin, että vaahdosta tulee ilmavaa. Lisää vanilja-aromi ja sekoita. Ota pohjat pois vuoista. Laita ruskea pohja tarjoiluvadille. Levitä väliin vaniljatäyte. Laita vaalea pohja päälle.

3

Koristelu

Jaa sokerimassa kahteen erikokoiseen osaan. Sekoita kaakaoon muutama tippa vettä ja vaivaa kaakaojauhe isompaan osaan sokerimassaa. Värjää toinen osa aavistuksella kaakaota vaalean ruskeaksi. Kaulitse tummasta massasta ohut levy ja kuorruta kakku sillä. Leikkaa kaulitusta vaaleasta massasta lautoja aidaksi kakun sivuille. Koristele kakun pinta lehmän täplien muotoisilla paloilla. Ripottele halutessasi päälle strösseleitä.

Aseta irtonaiset osat kakkuun sivelemällä vettä niiden alapintaan, jotta ne kiinnittyvät paremmin sokerimassaan. Voit käyttää kiinnittämiseen myös Dr. Oetker Sokerikuorrutetta.

Reseptin ravintosisältö Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2558 kJ
611 kcal
1562 kJ
373 kcal
Rasva 20.82 g 12.70 g
Hiilihydraatit 82.80 g 50.49 g
Proteiini 5.74 g 3.50 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei