EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Värikkäät marenkileivokset

Nämä helposti valmistuvat piparmintun makuiset Marenkileivokset sopivat makeannälkäisille. Sekoittamalla eri värejä saat oman herkullisen väriyhdistelmäsi. Voit vaihdella myös makumaailmaa: mikset kokeilisi vaikkapa sitruuna- tai vanilja-aromia?

6 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Värikkäät marenkileivokset

Marenki:

2 kpl kananmunan valkuaista
1,5 dl sokeria
tippa Dr. Oetker Piparminttuaromia
tippa Dr. Oetker Elintarvikeväriä (haluamasi sävyn saavuttamiseksi)
Dr. Oetker Neon -koristerakeita

Täyte:

1 ps Dr. Oetker mansikkakakkumousse
2 dl maitoa
1 dl vispikermaa

Valmistus

Valmistus:

1

Laita uuni lämpenemään 125 asteeseen.

2

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon puolet sokerista sekä piparminttuaromi ja vatkaa, kunnes massa on hieman kovettunut. Lisää sen jälkeen loppu sokeri ja vatkaa, kunnes massa on kovaa ja kiinteää.

3

Jaa marenkimassa kahteen osaan niin, että jätät toiseen osaan noin ⅔ massasta ja toiseen loput. Värjää haluamallasi geelivärillä tai sekoita rohkeasti kahta väriä. Laita suurempi osa massaa pursottimeen ja pursota leivinpaperilla peitetylle pellille kuusi halkaisijaltaan noin 7 cm:n pohjaa.

4

Pursota sitten lopusta massasta hieman pienempiä ja suipompia marenkikansia. Koristele marenkikannet Dr. Oetker Neon koristerakeilla. Paista marenkeja uunin keskitasolla noin 35–40 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kevyiltä. Sammuta uuni ja jätä marengit muutamaksi tunniksi kuivumaan uuniin luukku raollaan.

5

Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa. Vatkaa vispikerma paksuksi vaahdoksi, kääntele se kakkumousseseoksen joukkoon ja sekoita hyvin. Pursota jokaiselle marenkipohjalle reilu annos kakkumoussea ja aseta päälle marenkikannet. Tarjoile ja nauti!

Reseptin ravintosisältö Värikkäät marenkileivokset

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 708kJ
169kcal
829kJ
198kcal
Rasva 7.36g 8.66g
Hiilihydraatit 23.10g 27.18g
Proteiini 2.67g 3.14g