EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Värillinen kakkupohja

Näin leivot upean väriset kakkupohjat täytekakkuihin.

1 kappale

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Värillinen kakkupohja

Kakkupohja:

6 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
tippa Dr. Oetker Elintarvikeväriä (Punainen,vihreä,sininen ja keltainen)

Valmistus

Valmistus:

1

Yksivärinen kakkupohja

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

2

Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

3

Lisää taikinaan väriä ensin 1 tl ja sen jälkeen tipoittain kunnes väri on haluttu. Varejä voi halutessaan myös sekoittaa keskenään. Esim. Punaista ja keltaista sekoittamalla saa oranssia ja punaista ja sinistä sekoittamalla violettia.

4

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija 24-26 cm).

5

Paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

6

Nelivärinen sateenkaarikakkupohja

Valmista taikina joko kahdessa tai neljässä yhtä suuressa erässä sen mukaan onko sinulla kaksi yhtä aikaa uuniin mahtuvaa vuokaa vai vain yksi.

7

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

8

Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

9

Jaa kakkutaikina neljään osaan ja värjää osat elintarvikeväreillä.

10

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija 20-26 cm).

11

Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

12

Leikkaa kakkupohjista halutessasi paistopinnat pois ja kostuta pohjat laimennetulla appelsiinimehulla, tai muulla vaalealla kostukkeella.

Reseptin ravintosisältö Värillinen kakkupohja

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 15227kJ
3637kcal
1922kJ
459kcal
Rasva 36.33g 4.59g
Hiilihydraatit 396.51g 50.06g
Proteiini 61.12g 7.72g