EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku

"Juustokakku” on valmistettu ilman gluteenia sekä eläinperäisiä tuotteita. Kakku saa makeutensa omenasoseesta ja kuivatuista taateleista.

8 palaa

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku

Pohja:

200 g kuivattuja taateleita
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
suolaa ripaus

Täyte:

3 dl kookoskermaa
4 dl makeuttamatonta omenasosetta
4 ps Dr. Oetker Vegegeliä
1 tl kanelia

Valmistus

Valmistus:

1

Liota taateleita muutaman minuutin ajan lämpimässä vedessä. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon kaurahiutaleet sekä pieni ripaus suolaa. Sekoita ainekset sauvasekoittimella tahnamaiseksi seokseksi.

2

Vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoan reunat sekä pohja ja tasoittele taikinatahna tiiviisti kakkuvuoan pohjalle.

3

Kuumenna kookoskerma kattilassa ja lisää joukkoon omenasose sekä vegegel-annospussit. Kuumenna seosta kevyesti kuplien muutaman minuutin ajan, kunnes seos saostuu. Mausta kanelilla.

4

Kaada täyte kakkupohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele esimerkiksi kuivatuilla omenoilla ja kanelitangolla. 

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1051kJ
251kcal
808kJ
193kcal
Rasva 14.03g 10.79g
Hiilihydraatit 27.70g 21.31g
Proteiini 3.49g 2.68g