EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen kurpitsajuustokakku

Vegaaninen juustokakku resepti, jossa kurpitsa saa makuparikseen appelsiinin ja pähkinät.

16 palaa

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen kurpitsajuustokakku

Pohja:

150 g kivettömiä taateleita
90 g Dr. Oetker Saksanpähkinöitä
90 g kurpitsansiemeniä

Kurpitsatäyte:

200 g kurpitsaa , Hokkaido
150 g cashewpähkinöitä
5 dl appelsiinimehua , ilman lisättyä sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta tai yhden vaniljatangon siemenet
1,2 dl vaahterasiirappia
1 tl kanelia
suolaa ripaus
0,6 dl kookosöljyä

Koristelu:

1 kpl appelsiinia
10 g kurpitsansiemeniä rouhittuna

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Hienonna saksanpähkinät ja kurpitsansiemenet tehosekoittimessa. Pilko taatelit pieniksi paloiksi, lisää pähkinäseokseen ja sekoita tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 21 cm) pohja leivinpaperilla, levitä pähkinä-taateliseos tasaisesti vuokaan ja aseta jääkaappiin viilenemään noin 20 minuutiksi.

2

Täyte

Valmista kurpitsatäyte. Pese kurpitsa ja taputtele se kuivaksi. Pilko kurpitsa sitten suuriksi paloiksi ja raasta palat raastinraudalla. Kaada appelsiinimehu, cashewpähkinät ja kurpitsaraaste kattilaan. Anna kiehahtaa ja keitä sitten kokoon hauduttamalla seosta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Lusikoi seos tehosekoittimeen ja lisää joukkoon vaniljauute, vaahterasiirappi, kaneli, suola ja kookosöljy. Sekoita suurimmalla teholla noin minuutin ajan. Levitä täyte tasaisesti kakkupohjan päälle. Aseta kakku pakastimeen noin 120 minuutiksi.
 

3

Koristelu

Kuori appelsiini ja poista valkoinen aluskuori kokonaan. Erota lohkot toisistaan. Ota kakku pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele appelsiinilohkoilla ja kurpitsansiemenillä.

Voit vaihtoehtoisesti pilkkoa appelsiinin lohkoiksi kuorineen ja irrotaa appelsiinilohkot sitten kuoresta terävällä veitsellä.

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen kurpitsajuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 976kJ
233kcal
967kJ
231kcal
Rasva 14.60g 14.45g
Hiilihydraatit 19.14g 18.95g
Proteiini 5.35g 5.29g