Vegaaninen kurpitsajuustokakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Vegaaninen juustokakku resepti, jossa kurpitsa saa makuparikseen appelsiinin ja pähkinät.

16 palaa

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen kurpitsajuustokakku

Pohja:

150 g kivettömiä taateleita
90 g saksanpähkinöitä
90 g kurpitsansiemeniä

Kurpitsatäyte:

200 g kurpitsaa Hokkaido
150 g cashewpähkinöitä
5 dl appelsiinimehua ilman lisättyä sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta tai yhden vaniljatangon siemenet
1,2 dl vaahterasiirappia
1 tl kanelia
suolaa ripaus
0,6 dl kookosöljyä

Koristelu:

1 kpl appelsiinia
10 g kurpitsansiemeniä rouhittuna

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Hienonna saksanpähkinät ja kurpitsansiemenet tehosekoittimessa. Pilko taatelit pieniksi paloiksi, lisää pähkinäseokseen ja sekoita tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 21 cm) pohja leivinpaperilla, levitä pähkinä-taateliseos tasaisesti vuokaan ja aseta jääkaappiin viilenemään noin 20 minuutiksi.

2

Täyte

Valmista kurpitsatäyte. Pese kurpitsa ja taputtele se kuivaksi. Pilko kurpitsa sitten suuriksi paloiksi ja raasta palat raastinraudalla. Kaada appelsiinimehu, cashewpähkinät ja kurpitsaraaste kattilaan. Anna kiehahtaa ja keitä sitten kokoon hauduttamalla seosta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Lusikoi seos tehosekoittimeen ja lisää joukkoon vaniljauute, vaahterasiirappi, kaneli, suola ja kookosöljy. Sekoita suurimmalla teholla noin minuutin ajan. Levitä täyte tasaisesti kakkupohjan päälle. Aseta kakku pakastimeen noin 120 minuutiksi.
 

3

Koristelu

Kuori appelsiini ja poista valkoinen aluskuori kokonaan. Erota lohkot toisistaan. Ota kakku pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoilua ja koristele appelsiinilohkoilla ja kurpitsansiemenillä.

Voit vaihtoehtoisesti pilkkoa appelsiinin lohkoiksi kuorineen ja irrotaa appelsiinilohkot sitten kuoresta terävällä veitsellä.

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen kurpitsajuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 963 kJ
230 kcal
955 kJ
228 kcal
Rasva 14.32 g 14.18 g
Hiilihydraatit 19.12 g 18.93 g
Proteiini 5.35 g 5.29 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei