EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen raparperijogurttikakku

Kesäinen raparperikakku, jossa on pohjana raakakakku, välissä kookoksen makuinen jogurttitäyte ja päällä raikas raparperikerros. Gluteeniton ja vegaaninen kakku soveltuu moneen erityisruokavalioon, minkä vuoksi se on mainio lisä juhlatarjoiluihin.  

about 10 - 14 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen raparperijogurttikakku

Pohja:

1 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50g)
50 g kivettömiä taateleita
0,5 dl kookosöljyä (50 g)
50 g tummaa suklaata
2 rkl vaahterasiirappia
1,5 dl kaurahiutaleita

Jogurttitäyte:

400 ml kookosmaitoa (tölkissä)
2 rkl tomusokeria
250 g soijajogurttia tai kookosjogurttia
2 rkl sitruunamehua
2 dl vesi
3 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI

Raparperikiille:

300 g raparperinpaloja
0,5 dl sokeria (esimerkiksi kookossokeria)
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
0,29 Yhden sitruunan mehu a (1/2 sitruuna)
2 rkl vesi tai seljankukkasiirappia
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
0,75 dl vesi

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Laita kookosmaitotölkki jääkaappiin yön yli. Vuoraa irtopohjavuoka (20cm) leivinpaperilla.

2

Pohja

Laita kaikki kakkupohjan ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes massa on tasaista. Kaada massa irtopohjavuokaan ja painele pohja tasaiseksi lusikan avulla. Laita pohja jääkaapiin noin tunniksi.

Jogurttitäyte

Ota kookosmaito pois jääkaapista ja kaavi vain jähmettynyt osa käyttöön. Sekoita kova kookosmaito soija- tai kookosjogurtin kanssa ja lisää tomusokeri ja sitruunanmehu. Sekoita kattilassa Vegegel ja 2 dl kylmää vettä ja kuumenna seosta, kunnes se kirkastuu ja paksuuntuu. Ota kattila pois levyltä ja lisää joukkoon ensin 2 rkl jogurttiseosta ja sitten lisää seos jogurttin joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja laita se jääkaappiin.

Raparperikiille

Kuori raparperi ja pilko se noin 1 cm paksuisiksi paloiksi. Laita kattilaan raparperit, sokeri, sitruunanmehu ja vesi tai siirappi ja kuumenna noin 10 minuuttia keskilämmöllä. Sekoita toisessa kattilassa Vegegel ja vesi ja kuumenna seosta, kunnes se kirkastuu ja paksuuntuu. Lisää joukkoon ensin 1-2 rkl raparperikonmpottia ja sekoita sitten kompotin sekaan. Anna seoksen jäähtyä ja kaada sitten jogurttikerroksen päälle.

Laita kakku jääkaappiin minimissään 4 tunniksi, mieluusti yön yli. Irroita varovasti irtopohjavuoasta ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen raparperijogurttikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 850kJ
203kcal
766kJ
183kcal
Rasva 13.07g 11.78g
Hiilihydraatit 15.32g 13.80g
Proteiini 2.78g 2.50g