Vegaaninen Sitruunatorttu

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanan keltainen ja raikas sitruunapiiras, jossa on raakakakkupohja ja vegaaninen kookospohjainen täyte. Resepti on vegaaninen ja gluteeniton. Leivo torttu jälkiruoaksi tai juhlapöytään.

6 - 8 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaninen Sitruunatorttu

Raakakakkupohja:

110 g saksanpähkinöitä
70 g kivettömiä taateleita
30 g kookoshiutaleita
1 - 2 tl vesi

Vegaaninen lemoncurd:

1,4 dl sitruunamehua (1 1/2 sitruunaa puristettuna)
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä
250 g kookosmaitoa (rasvainen osa 400g tölkin pinnalta)
0,5 dl vaahterasiirappia
1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Koristelu:

10 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta ( 1 rkl)
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä

Valmistus

Valmistus:

Tarvikkeet

Onnistuakseni tarvitset monitoimikoneen tai riittävän kokoisen tehosekoittimen pähkinöiden jauhamiseksi ja pohjan valmistamiseksi.

1

Raakakakkupohja

Jauha mantelit monitoimikoneessa ja lisää taatelit yksitellen jatkaen hienontamista. Lisää kookoshiutaleet. Lisää tarvittaessa hieman vettä, jos massa on kuivaa ja murenee.

2

Painele pohjamassa tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.

3

Vegaaninen sitruunatäyte / lemoncurd

Purista sitruunamehu kattilaan ja sekoita joukkoon vegegel. Lisää kookosmaito ja vaahterasiirappi. Kuumenna seosta sekoittaen, kunnes se kiehahtaa ja paksunee (1-2 min).

4

Nosta kattila liedeltä ja lisää keltaista väriä maun mukaan. Tasoita täyte pohjan päälle ja nosta jääkaappiin 1-2 tunnin ajaksi, kunnes täyte on hyytynyt.

5

Koristelu

Sekoita hasselpähkinärouhe ja vihreä geeliväri. Lisää väriä tipoittain, kunnes väri on toivotun kaltainen. Anna rouheen kuivua parin tunnin ajan sekoittaen muutamia kertoja kuivumisen aikana. Koristele valmis kakku. Kakku säilyy jääkaapissa 2 päivää.

Tähän reseptiin on käytetty uusittua Vegegelillä. Tortun voi valmistaa myös vanhalla Vegegelillä, jos sitä vielä kaapissa on. Annostelu on sama.

Reseptin ravintosisältö Vegaaninen Sitruunatorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1139 kJ
272 kcal
1424 kJ
340 kcal
Rasva 21.62 g 27.03 g
Hiilihydraatit 14.25 g 17.81 g
Proteiini 3.87 g 4.84 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei