EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen Sitruunatorttu

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ihanan keltainen ja raikas sitruunapiiras, jossa on raakakakkupohja ja vegaaninen kookospohjainen täyte. Resepti on vegaaninen ja gluteeniton. Leivo torttu jälkiruoaksi tai juhlapöytään.

6 - 8 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vegaaninen Sitruunatorttu

Raakakakkupohja:

110 g saksanpähkinöitä
70 g kivettömiä taateleita
30 g kookoshiutaleita
1 - 2 tl vettä

Vegaaninen lemoncurd:

1,40 dl sitruunamehua (1 1/2 sitruunaa puristettuna)
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
250 g kookosmaitoa (rasvainen osa 400g tölkin pinnalta)
½ dl vaahterasiirappia
1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Koristelu:

10 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta ( 1 rkl)
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä

Valmistus

Valmistus

Tarvikkeet:

Onnistuakseni tarvitset monitoimikoneen tai riittävän kokoisen tehosekoittimen pähkinöiden jauhamiseksi ja pohjan valmistamiseksi.

1

Raakakakkupohja:

Jauha mantelit monitoimikoneessa ja lisää taatelit yksitellen jatkaen hienontamista. Lisää kookoshiutaleet. Lisää tarvittaessa hieman vettä, jos massa on kuivaa ja murenee.

2

Painele pohjamassa tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.

3

Vegaaninen sitruunatäyte / lemoncurd:

Purista sitruunamehu kattilaan ja sekoita joukkoon vegegel. Lisää kookosmaito ja vaahterasiirappi. Kuumenna seosta sekoittaen, kunnes se kiehahtaa ja paksunee (1-2 min).

4

Nosta kattila liedeltä ja lisää keltaista väriä maun mukaan. Tasoita täyte pohjan päälle ja nosta jääkaappiin 1-2 tunnin ajaksi, kunnes täyte on hyytynyt.

5

Koristelu:

Sekoita hasselpähkinärouhe ja vihreä geeliväri. Lisää väriä tipoittain, kunnes väri on toivotun kaltainen. Anna rouheen kuivua parin tunnin ajan sekoittaen muutamia kertoja kuivumisen aikana. Koristele valmis kakku. Kakku säilyy jääkaapissa 2 päivää.

Tähän reseptiin on käytetty uusittua Vegegelillä. Tortun voi valmistaa myös vanhalla Vegegelillä, jos sitä vielä kaapissa on. Annostelu on sama.

Ravintosisältö: reseptiin Vegaaninen Sitruunatorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 766kJ
190kcal
1374kJ
340kcal
Rasva 15g 27g
Hiilihydraatit 9.9g 18g
Proteiini 2.7g 4.8g