EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaniset pikkuleivät

Kääri ihanat vegaaniset keksit pakettiin ja anna itse leivottu joululahja läheiselle.

20 kappaletta

Vaikeustaso 1 35 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vegaaniset pikkuleivät

Vaalea taikina:

50 g margariinia
1,25 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä

Tumma taikina:

2 dl vehnäjauhoja
0,25 dl kaakaojauhetta
50 g margariinia
1,25 dl tomusokeria
2 rkl kylmää vettä

Valmistus

Valmistus:

Valmista vaalea taikina mittaamalla kaikki ainekset kulhoon ja vaivaamalla käsin tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina tuorekelmuun ja aseta jääkaappiin noin 10 minuutiksi.
 
Valmista tumma taikina sekoittamalla keskenään vehnäjauho ja kaakaojauhe ja lisäämällä sitten joukkoon loput ainekset. Vaivaa käsin taikinaksi, kääri taikina tuorekelmuun ja aseta jääkaappiin noin 10 minuutiksi.
 
Kauli vaalea taikina puolen sentin paksuiseksi suorakulmioksi kahden leivinpaperiarkin välissä. Kauli tummasta taikinasta samankokoinen levy niin ikään kahden leivinpaperiarkin välissä. Aseta tumma taikinalevy vaalean taikinalevyn päälle ja painele levyt yhteen. Kääri taikina rullalle aloittaen pitkästä sivusta, kääri rulla tuorekelmuun ja aseta jääkaappiin 20 minuutiksi.
 
Lämmitä uuni 180 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 155 ˚C:seen. Leikkaa taikinarullasta noin sentin paksuisia kiekkoja, aseta kiekot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Anna kypsien pikkuleipien jäähtyä ritilän päällä.

Vinkki

Jos haluat pikkuleivistä shakkiruutuja, kauli kumpikin taikina sentin paksuiseksi levyksi ja leikkaa levyt sentin levyisiksi suikaleiksi. Aseta vaaleita ja tummia suikaleita vuorotellen vierekkäin ja päällekkäin kiinni toisiinsa. Leikkaa neliöiksi ja paista uunissa.

Reseptin ravintosisältö Vegaaniset pikkuleivät

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 398kJ
95kcal
1365kJ
326kcal
Rasva 2.11g 7.29g
Hiilihydraatit 16.78g 57.86g
Proteiini 1.32g 4.57g