EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Viehkeät mustikkatartaletit

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Näiden viehkeiden mustikkatartalettien ihana mustikkahilloke, pehmeä vaniljavaahto ja kaunis kiille syntyvät helposti Dr. Oetker Liivatelehdillä.

6 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Viehkeät mustikkatartaletit

Pohja:

125 g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl tomusokeria
1 kpl kananmunaa
1 rkl vesi

Mustikkahilloke:

4 dl mustikoita
2 dl sokeria
1 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Vaniljavaahto:

4 dl vispikermaa
150 g ranskankermaa
1,5 dl tomusokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 rkl vettä
4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Kiille:

1,5 dl vettä
2 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 rkl tomusokeria
0,5 dl mustikoita

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Nypi jauhot, tomusokeri ja huoneenlämpöinen voi tasaiseksi muruseokseksi. Riko kananmuna kuppiin, sekoita haarukalla ja kaada jauhoseoksen keskelle. Painele taikinaa käsin, kunnes muna on sekoittunut, lisää vesi ja taittele taikinaa, kunnes se pysyy kasassa. Voitele 8 cm -kokoiset tartalettivuoat, painele taikina vuokiin ohuelti ja siisti reunat peukalolla. Nosta vuoat pakastimeen 30 minuutiksi.


Jäähdyttämisen jälkeen paista pohjia 180 asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Säilytä valmiit pohjat huoneenlämmössä.

Hilloke

Laita liivatelehti veteen likoamaan. Mittaa mustikat ja sokeri kattilaan. Keitä, kunnes seos paksuuntuu ja sekoita joukkoon puristeltu liivatelehti. Nosta jääkaappiin jäähtymään.

Vaniljavaahto

Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, ja lisää tomusokeri ja vaniljatahna. Lisää ranskankerma ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Kiehauta vesi kattilassa ja sulata joukkoon puristellut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki ja vatkaa vaahdon sekaan ohuena nauhana. Lusikoi vaahto pursottimeen ja laita jääkaappiin asettumaan vähintään neljäksi tunniksi. Jos sinulla ei ole pursotinta, voi vaahdon myös lusikoida tartelettien päälle. 

Kiille ja tartalettien kokoaminen

Kokoa tartaletit muutama tunti, vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta vesi ja sulata joukkoon tomusokeri. Lisää puristellut liivatelehdet, sekoita ja anna jäähtyä hetki. Levitä sillä aikaa tartaletti-pohjille mustikkahilloketta. Pursota päälle vaniljavaahto ja lusikoi sen päälle hieman haaleaa kiillettä.
 
Mittaa kulhoon noin 0,5 dl mustikoita ja niiden päälle noin 0,5 dl jäljelle jäänyttä kiillettä. Sekoita niin, että kiille tarttuu mustikoihin. Koristele tartaletit kiillemustikoilla ja laita jääkaappiin jähmettymään hetkeksi. Tartaletit säilyvät jääkaapissa hyvin muutaman tunnin.
 

Reseptin ravintosisältö Viehkeät mustikkatartaletit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3751 kJ
896 kcal
1264 kJ
302 kcal
Rasva 48.71 g 16.40 g
Hiilihydraatit 91.88 g 30.93 g
Proteiini 8.99 g 3.03 g