Vohvelikakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kasaa vohveleista hauska nakukakku, jonka reunoja ei kuorruteta ollenkaan. Rapeat vohvelit ja raikas rahkatäyte sopivat hyvin yhteen. Tuoreet vadelmat ja mansikat kruunaavat runsaan kakun kerrokset.

noin 10 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vohvelikakku

Vohvelitaikina:

100 g pehmeää voita
0,75 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
2 kpl kananmunaa
2,75 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,75 dl maitoa

Täyte:

2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
0,5 dl sokeria
6 tl sitruunamehua
100 g tuoreita mansikoita ohuiksi viipaleiksi leikattuina
150 g vadelmia

Koristelu:

50 g vadelmia tai mansikoita
pistaasipähkinöitä rouhittuna
mintunlehtiä
tomusokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Vohvelitaikina

Esilämmitä vohvelirauta laittamalla se suurimmalle lämpösäädölle. Vatkaa sähkövatkaimella pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.

Käännä vohvelirauta keskilämmölle ja voitele se molemmin puolin. Kaada jokaista vohvelia kohden noin 2-3 ruokalusikallista taikinaa vohveliraudalle ja paista kullanruskeiksi. Anna vohveleiden jäähtyä reivontaritilällä. Paista yhteensä neljä vohvelia.

2

Täyte

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään rahka, sokeri ja sitruunanmehu ja kääntele kermavaahdon joukkoon.

3

Kakun kokoaminen

Laita yksi vohveli kakkulautaselle ja levitä päälle 1/4 täytteestä. Asettele päälle 1/3 mansikkasiivuista ja 1/4 vadelmista ja laita päälle vohveli samalla painaen kevyesti. Toista sama lopuille vohveleille. Levitä jäljelle jäänyt täyte kakun päälle ja koristele vadelmilla tai mansikoilla. Ripottele päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Laita kakku jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

4

Koristelu

Koristele kakku mintunlehdillä ja tomusokerilla ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Vohvelikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1495 kJ
357 kcal
1005 kJ
240 kcal
Rasva 17.20 g 11.55 g
Hiilihydraatit 37.67 g 25.28 g
Proteiini 4.68 g 3.14 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei