EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Yksisarviskakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helppo Unicorn kakku ohje. Katso videolta vinkit marenkisarven ja -korvien valmistukseen.

12 - 14 annosta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkupohja

Kuumenna uuni tasalämmölle 175° C:seen.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja vaniljatahna vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Jos taikina juoksettuu, lisää 2-3 rkl vehnäjauhoja ja vatkaa tasaiseksi. Vatkattuasi kaikki munat joukkoon, siivilöi vehnäjauhot ja leivinjauhe taikinaan. Kääntele tasaiseksi. 

Kaada taikina irtopohjavuokaan (ø 18 cm), jonka pohja on vuorattu leivinpaperilla. Paista 45-60 minuuttia. Kokeile kypsyyttä puutikulla. Anna pohjan jäähtyä paiston jälkeen.

2

Voikreemi

Laita voi kulhoon ja lisää Berry Fantasy  -kuorrutejauhe. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 4 minuuttia. 

3

Kokoaminen

Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Laita ensimmäinen pohja tarjoilulautaselle ja laita irtopohjavuoan reuna pohjan ympärille. Levitä pohjan päälle puolet voikreemistä. Aseta toinen pohja päälle ja lisää loput voikreemistä. Laita viimeinen pohja päälle ja laita yön yli jääkaappiin. 

4

Marenkisarvi ja -korvat

Kuumenna uuni 100 ° C:seen. 
Sekoita marenkijauhe ja vesi. Vatkaa sähkövatkaimella, ensin sekaisin alhaisella nopeudella, sitten korkeimmalla nopeudella 3-4 minuuttia. Valmis marenki on ilmavaa ja jämäkkää. Jaa marenki neljään osaan. Värjää kolme osaa sinisellä, violetilla ja pinkillä geelivärillä. Jätä yksi annos valkoiseksi. Laita värikkäät marengit pursotuspusseihin ja leikkaa pussien päähän pieni reikä.

Yksisarviset korvat: 
Pursota pieni määrä vaaleanpunaista marenkia leivinpaperille. Kiinnitä siihen tikku. Pursota sitten vaaleanpunaisesta marengista kolmiot tikun päälle. Ota sitten valkoinen marenki ja pursota kolmion reunat valkoisella marengilla. 

Yksisarvisen sarvi:
Laita neljää eriväristä marenkia sisältävää pursotuspussia päällekäin ja laita pussit yhden ison pursotuspussin sisälle, jossa on iso pyöreä tylla.  Pursota pieni määrä marenkia uunipellille ja kiinnitä marenkiin tikku. Pursota sarvet tikkujen päälle siksak-liikkeellä ylhäältä alaspäin. 

Paista marenkeja noin 90 minuuttia. Jos käytät kiertoilmaa, voit paistaa useamman pellillisen kerralla.

5

Pursotukset kakkumoussella

Kaada vaniljakakkumousse ja maito kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella noin 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurimmalla nopeudella, kunnes vaahto on ilmavaa. Levitä ohut kerros kakkumoussea kakun päälle ja sivuille. Jaa jäljelle jäänyt kakkumousse kolmeen osaan. Värjää annokset pinkillä, violetilla ja sinisellä geelivärillä. Laita kakkumousset pursotuspusseihin, joiden päässä on tähtitylla. Pursota yksisarvisen harja eri väreillä. 

Piirrä yksisarvisen silmät hopealla kimallegeelillä. Suihkuta marenkikorvat ja - sarvet Silver Glitter spray -suihkeella. Asettele korvat ja sarvi kakkuun.

Vinkki

Kakku ja marengit kannattaa valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä. Asettele koristeet kakun päälle kuitenkin vasta tarjoilupäivänä. 

Käytä ylimääräisiä marenkisarvia pöytäkoristeina tai anna ne lahjaksi vieraille. 

Reseptin ravintosisältö Yksisarviskakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2872kJ
686kcal
1721kJ
411kcal
Rasva 30.40g 18.21g
Hiilihydraatit 78.99g 47.30g
Proteiini 5.47g 3.27g