EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Ylioppilaslakkikakku

Ylioppilaslakin muotoinen kakku ilahduttaa taatusti vastavalmistunutta.

about 12 palaa

Vaikeustaso 3 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Ylioppilaslakkikakku

Kakkupohja:

200 g pehmeää voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa huoneenlämpöisenä
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta

Mangotäyte:

200 g mangososetta
1 dl hillosokeria
1 kpl kananmunan keltuaista
50 g voita

Tuorejuustotäyte:

150 g pehmeää voita
5 dl tomusokeria
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 tl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta

Kostutus:

1 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Päällys:

500 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
250 g Dr. Oetker Mustaa Sokerimassaa
about 10 g Dr. Oetker Keltaista Sokerimassaa
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

preparation

Valmistus

1

Kakkupohja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele voiseokseen. Kaada taikina irtopohjaiseen, halkaisijaltaan n. 24 cm irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.

2

Mangotäyte

Kiehauta mangosose kattilassa. Lisää hillosokeri ja keltuainen kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen noin 5 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Nosta kattila liedeltä. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia. Vatkaa joukkoon pieneksi kuutioitu voi.

3

Tuorejuustotäyte

Laita voi ja puolet sokerista kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Lisää tuorejuusto, loppu sokeri ja appelsiinin kuoriraaste. Vatkaa tasaiseksi.

4

Halkaise jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Kostuta halutessasi kevyesti vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Levitä kakkupohjille tuorejuusto- ja mangotäytettä. Levitä kakun pinnalle ohut kerros tuorejuustotäytettä.

5

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi. Nosta se kakun päälle. Siisti reunat. Kauli mustasta sokerimassasta muutaman sentin levyinen nauha, joka ulottuu kakun ympäri. Kauli mustasta sokerimassasta ohut levy, ja muotoile se kakun lipaksi. Tee halutessasi keltaisesta sokerimassasta lyyra eli pieni ympyrä. Kiinnitä se sokerikuorrutteella.

Voit laittaa keltaisen sokerimassan tilalle lyyrakoristeen.

Reseptin ravintosisältö Ylioppilaslakkikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3617kJ
864kcal
1654kJ
395kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g