EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
Valkoinen Sokerimassa 250g

Valkoinen Sokerimassa 250g

Valkoinen sokerimassa kakkujen kuorruttamiseen ja koristeiden tekemiseen. Sokerimassa on makea neutraalin makuinen ja se kovettuu nopeasti.

Kakkua kuorrutettaessa sokerimassa kaulitaan tomusokerin avulla noin 4-5 mm paksuiseksi kakun kokoiseksi levyksi ja nostetaan varoen hillolla tai kreemillä kuorrutetun kakun pinnalle. Kakku on hyvä kuorruttaa juuri ennen tarjoilua.

Jääkaapissa säilytettäessä kuorrutettua kakkua ei tule peittää kuvulla, jotta massa ei pehmene. Kuorrutettu kakku 250 g riittää pienen, halkaisijaltaan 18-20 cm olevan kakun kuorruttamiseen. 24-26 cm kakun kuorruttamiseen tarvitaan 400-500 g sokerimassaa.

Sokerimassaa voidaan värjätä. Nestemäisiä värejä käytettäessä, väri on sekoitettava ensin tomusokerin kanssa paksuksi massaksi, jotta väri ei pehmennä massaa liikaa.  

Lisätietoja:

Paino: 250g