EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Vegegel

Vegegel

Vegegel on vegaaninen vaihtoehto liivatteelle. Se on helppokäyttöinen, kasvipohjainen hyytelöimisaine, joka soveltuu monenlaisiin kakkuihin ja jälkiruokiin. Vegegelillä voidaan korvata liivate useimmissa käyttökohteissa. Pakkaus sisältää 4 annospussia, joista jokainen vastaa noin kolmea liivatelehteä.

 

Vegegelin sisältämä agar on merilevästä saatava hiilihydraatti, jota on käytetty vuosisatoja hyytelöimisaineena. Johanneksenleipäpuujauhetta saadaan Välimerellä kasvavista johanneksenleipäpuun siemenistä. Jauhetta on käytetty sakeuttamisaineena jo vuosituhansia. Konjak on Kaukoidässä kasvavan yrtin (Amorphophallus konjac) juuresta uutettavaa jauhoa, jota on käytetty perinteisten hyytelöiden valmistamiseen.

Käyttöohje:

 

Mittaa 1 dl reseptissä käytettävää nestettä jokaista Vegegel-pussia kohden kattilaan. Lisää Vegegel ja kuumenna kunnes neste kirkastuu. Sekoita kuuma seos suoraan hyydytettävään massaan. Käytä 1 pss Vegegeliä / 3 dl hyydytettävää nestettä/massaa kovissa hyytelöissä kuten kakuissa ja 1 pss / 5 dl hyydytettävää nestettä/massaa lusikoitavissa hyytelöissä.

Ainekset: Vegegel

Hyytelöimisaineet (agar (E 406), johanneksenleipäpuujauhe (E 410), konjak (E 425)), maltodekstriini.

Lisätietoja:

Paino: 16g