Flag
Artikkelit

Joululeivonnan taikaa

Vuoden lumoavin leivonta-aika on täällä! Kodit täyttyvät jälleen lämpimästä tunnelmasta ja ihanasta joulun tuoksusta. Tänä jouluna odotettuun juhlakauteen valmistautuminen on entistäkin herkullisempaa ja hauskempaa, kun otat käyttöösi leivonnan taikavoimat.

Kaipaavatko luomuksesi makeaa magiaa, kuorrutelumousta, yhdistävää voimaa vai kenties superjähmetystä? Testaa, mikä on paras taikavoima sinulle ja loihdi joululeivonnaisia, jotka yllättävät taatusti jokaisen pöydän ääreen saapuneen herkuttelijan. Dr. Oetkerin leivonta- ja koristelutuotteilla leivot klassikkoherkut näyttäviksi, onnistut kokeillessasi uutta ja taiot mitä upeimmat luomukset joulun makuun.


Selvitä oma leivonnan taikavoimasi ja loihdi joulupöytä täyteen taianomaisia herkkuja!

Makeaa magiaa

Lisää jouluherkkuihin aavistus makeaa magiaa ja pinkkiä näyttävyyttä – leivontasuklaasta loihdit onnistuneesti niin hempeät leipomukset, koristeet,
konvehdit kuin kuorrutteetkin. Luontaisesti vaaleanpunainen ja marjaisa Dr. Oetker Ruby Leivontasuklaa on suklaaunelmien täyttymys!

 

> Loihdi maaginen Joulusuklaalevy

> Katso käyttövinkit

Kuorrutelumous

Taio herkulliset pipariluomukset, kakut tai muffinit joulun henkeen! Voit luottaa kuorrutelumouksen viehätykseen, kun kaipaat joulupöytään ihastuttavan koristeellisia luomuksia. Dr. Oetker Sokerikuorrutteilla koristelu on mutkatonta ja hauskaa koko perheen puuhaa.

> Lumoa hauskoilla Joulupaitakekseillä

> Katso käyttövinkit

Yhdistävä voima

Dr. Oetker Elintarvikeliima on kakkukoristeiden ja piparkakkutalojen liitokset yhdistävä voima, kirjaimellisesti. Laita näppärä liimatuubi lämpiämään kuumaan veteen, samalla kun piparit paistuvat uunissa. Liiman avulla kokoat suloisen piparkakkutalon helposti!

 

> Katso piparkakkutalon kokoamisvinkit

> Katso käyttövinkit

Superjähmetys

Superjähmetys saa luomuksissasi aikaan kiinteän ja hyytelömäisen rakenteen – kielen mennessään vievä lopputulos on taattu, kunhan vain maltat odottaa hetken.

 

Dr. Oetker Liivatelehtien avulla loihdit ihastuttavat kakut, täytteet sekä hyytelöt onnistuneesti.

 

> Loihdi Taikatalven Island Cake

> Katso käyttövinkit

Dr. Oetker Leivontasuklaa

5/5 tulosta näytetty

Dr. Oetker Sokerikuorrute

2/2 tulosta näytetty

Dr. Oetker Elintarvikeliima

2/2 tulosta näytetty

Dr. Oetker Liivate

3/3 tulosta näytetty