Kilpailu on päättynyt!

Kilpailu on päättynyt 30.5. ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Katso leivontavinkit alta.

 

1. Valjasta voimat

Tutustu, mihin kaikkeen Leivonnan Supersankarit pystyvät. Käyttövinkkien avulla leivonta sujuu entuudestaan tuntemattomienkin sankareiden kanssa.   

2. Aika toimia

Leivo oma luomus, käyttäen yhtä tai useampaa tuotetta. Mitä useampi sankari, sitä superimpi lopputulos!

3. Kerää kunnia

Ota kuva luomuksestasi ja jaa se Instagramissa hashtagilla #LeivonnanSupersankarit 30.5.2021 mennessä. Varmista, että Instagram-profiilisi on julkinen.

4. Ansaitse palkinto

Dr. Oetkerin palkintoraati valitsee voittajat, jotka julkaistaan @leivojakoristele-Instagramissa 4.6.2021.

Palkinnot

Huikeasta kilpailusta ei yllätyksiä ja jännitystä puutu. Pääpalkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti! Lisäksi jaossa on kaksi 200 euron arvoista lahjakorttia.

 

Voittajat saavat käyttää lahjakortit vapaavalintaiseen ostopaikkaan. Kaikki osallistujat ovat myös mukana viikoittaisessa Dr. Oetkerin koristelutuotepaketin arvonnassa.

Dr. Oetker Geelivärit

Vikkelä Värjääjä muuntaa leivonnaisesi taianomaisiksi. Vain mielikuvituksesi on rajana käyttäessäsi tipoittain annosteltavia geelivärejä. Värjääjän avulla saat nopeasti aikaan hempeitä tai voimakkaampia värejä, jotka voit valita sävy sävyyn tietyn teeman mukaisesti.

 

Haastamme sinut kokeilemaan Dr. Oetker Geelivärejä leivonnassa. Luvassa on taattua väriloistoa ja entistäkin näyttävämpiä luomuksia!

> Käyttövinkit

> Lue lisää tuotteista!

Dr. Oetker Sokerimassat

Dr. Oetker Sokerimassalla kuorrutat tai koristelet herkullisesta kakusta näyttävän. Kauniin Kuorruttajan vahvuuksiin kuuluvat häikäisevän upea ulkoasu, helppo muotoiltavuus sekä makean neutraali maku.

 

Ja ei hätää, vaikka olisitkin ensikertalainen kuorruttamisen ja koristelun suhteen. Vinkkien avulla onnistut ja saat leipomuksiisi huokauksia aikaansaavaa upeutta.

 

> Käyttövinkit

Dr. Oetker Liivatetuotteet

Tätä hyydyttämisen supervoiman omaavaa sankaria ei kannata suotta pelätä. Liivate jähmettyy jäähtyessään ja tekee luomuksiin hyytelömäisen tai kiinteän rakenteen. Liivatteen avulla hyydytät onnistuneesti juustokakut, kiilteet, kakun täytteet, hyytelöt sekä herkulliset jälkiruoat. Korkealaatuiset liivatteet ja niiden oikea annostelu auttavat onnistumisessa.

 

Dr. Oetkerin valikoimaan sisältyvät erilaiset liivatelehdet, liivatejauhe ja kasviperäinen Vegegel. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto ja ota Huikea Hyydyttäjä avuksi!

> Käyttövinkit

>Lue lisää tuotteista!

Dr. Oetker Vaniljatuotteet

 Supersankari, joka taitaa nimensä mukaisesti maustamisen salat. Mieletön Maustaja rientää paikalle tuoden mukanaan ihanaa vaniljaista pehmeyttä sekä makeutta. Lisäksi vanilja vahvistaa ja tukee myös muita makuja. Maailman suosituimpiin mausteisiin kuuluva vanilja sopii leivonnaisten ja jälkiruokien maustamiseen.

 

Valikoimasta löytyvät vaniljatanko, vaniljasokeri, vaniljatahna ja vaniljauute. Valitse suosikkisi ja kruunaa leivontaluomuksesi hienostuneilla ja monipuolisilla vaniljatuotteilla!

> Käyttövinkit

>Lue lisää tuotteista

#leivonnansupersankarit Instagramissa

Dr. Oetker Leivonnan supersankarit -arvonnan säännöt

1. Kilpailu

 

Leivonnan Supersankarit on Dr. Oetker Suomi Oy:n järjestämä kilpailu. Kilpailuun voi osallistua 19.4.-30.5.2021. Dr. Oetkerin palkintoraati valitsee voittajat 4.6.2021.

 

Kilpailuun voi osallistua 30.5.2021 asti, jakamalla kuvan omasta leipomuksesta tunnisteella #leivonnansupersankarit. Leivonnassa kehotetaan käyttämään Dr. Oetker Geelivärejä, Dr. Oetker Sokerimassoja, Dr. Oetker Liivatetuotteita tai Dr. Oetker Vaniljatuotteita, mutta tuotteiden käyttöä ei tarvitse osallistuakseen todistaa.

 

Dr. Oetkerin palkintoraati valitsee osallistuneiden joukosta yhteensä kolme (3) voittajaa. Pääpalkintona on yksi (1) 500 euron arvoinen lahjakortti, vapaavalintaiseen ostopaikkaan. Lisäksi jaossa on kaksi (2) 200 euron arvoista lahjakorttia, vapaavalintaiseen ostopaikkaan. Voittajat julkistetaan 4.6.2021. Kaikki osallistujat ovat myös mukana Dr. Oetker -tuotepakettien arvonnassa.

 

2. Osallistuminen

 

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa kilpailun järjestämisaikana Suomessa asuva, 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö. Kilpailun järjestäjällä, järjestäjän yhteistyökumppaneilla tai näiden tahojen työntekijöillä ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

 

Osallistuakseen osallistujan Instagram-tilin on oltava julkinen. Osallistumisajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista esteistä osallistumisessa.

 

Osallistuessaan osallistuja antaa järjestäjälle luvan jakaa kilpailutunnisteella #leivonnansupersankarit jakamansa Instagram-julkaisun Dr. Oetker Leivo ja koristele -Instagram-tilillä (@leivojakoristele). Näiden julkaisujen yhteydessä järjestäjä mainitsee aina osallistujan sosiaalisen median käyttäjätunnuksen nimen. Lisäksi osallistujat luovuttavat järjestäjälle käyttöoikeudet kilpailukuvien käyttöön ja julkaisuun myös muissa kanavissa ja medioissa.

 

3. Voittajat ja palkinnot

 

Pääpalkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti, vapaavalintaiseen ostopaikkaan. Dr. Oetkerin palkintoraati valitsee osallistuneiden joukosta upeimman luomuksen, jonka tekijä palkitaan 500 euron lahjakortilla.

 

Lisäksi jaossa on kaksi (2) 200 euron arvoista lahjakorttia, vapaavalintaiseen ostopaikkaan. Osallistuneiden joukosta valitaan hyväntuulinen yllättäjä ja omaperäinen hauskuuttaja, joiden tekijät palkitaan kumpikin 200 € lahjakorteilla.

 

Lahjakortin ostopaikasta tulee olla yhteydessä Dr. Oetkeriin kuukauden sisällä voittajan julkistamisesta ja yhteydenotosta. Dr. Oetker pidättää oikeuden olla ostamatta lahjakorttia valittuun ostopaikkaan. Voittajille ilmoitetaan Instagram yksityisviestillä. Lahjakortin käyttöaika määräytyy valitun ostopaikan käytäntöjen mukaisesti.

 

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi (5) Dr. Oetker -tuotepalkintoa. Järjestäjän edustaja arpoo kilpailutunnisteella #leivonnansupersankarit jaettujen Instagram-julkaisujen joukosta tuotepakettien voittajat, jotka voidaan jakaa Dr. Oetker Leivo ja Koristele -Instagram-tilillä (@leivojakoristele). Tuotepalkintojen voittajille ilmoitetaan Instagram yksityisviestillä, 4.6.2021 mennessä.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet ja/tai sosiaalisen median käyttäjätunnusten nimet missä tahansa mediassa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja järjestäjä vastaa palkintojen postituskuluista ja arpajaisveroista. Järjestäjä tai kampanjan yhteystyökumppanit eivät vastaa mahdollisista virheistä osallistujien yhteystiedoissa tai tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista esteistä palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

 

4. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset hylätään. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai tulokseen vaikuttamisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kilpailua, mikäli kilpailussa syntyy vilppiä, teknisiä ongelmia tai muuta haittaa, joka ei johdu järjestäjästä.

 

5. Järjestäjän vastuu

 

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Edellä mainittu vastuunvapautus ei kuitenkaan rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajalainsäädännön tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Kilpailu ei liity millään tavoin Instagramiin tai Facebookiin, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistujat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikista vastuista.

 

6. Henkilötietojen käyttäminen

 

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään vain kilpailuun liittyviin yhteydenottoihin. Osallistuessaan kilpailuun osallistuja hyväksyy, että järjestäjä voi lähettää kilpailuaikana osallistujalle informaatiota kilpailuun liittyen sosiaalisen median kautta. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista, eikä yhteystietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Kilpailun järjestäjä

 

Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten Rantatie 29 C
00500 Helsinki
Puh: +358 9 681 8830

oetker@oetker.fi

 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä Dr. Oetker Suomi Oy

Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten Rantatie 29 C
00500 Helsinki
Puh: +358 9 681 8830

oetker@oetker.fi

Rekisterin nimi Dr. Oetker Suomi Oy:n kilpailu- ja arvontarekisteri

 

Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei