
Annika ja Martti, vedetään överiksi
Näytä tuotteet
Huoneenlämpöinen voi vatkataan yleiskoneella pehmeäksi vaahdoksi. Joukkoon lisätään puolet tomusokerista ja vatkataan tasaiseksi. Lisätään vesitilkka ja vatkataan jälleen tasaiseksi. Lisää lopuksi loput tomusokerista ja vatkaa kreemi tasaisen sileäksi. Valmis kreemi erotellaan kuuteen eri kulhoon ja jokainen värjätään erikseen halutun väriseksi.
Tasoita tarvittaessa kuppikakkujen pinta sahateräistä veistä apuna käyttäen.
Aseta 7 erilaista tyllaa pursotinpusseihin. Laita värjätyt kreemit kuuteen eri pursotuspussiin. Seitsemäs pursotuspussi täytetään sateenkaariyhdistelmällä, joka tehdään tuorekelmun avulla. Pöydälle levitetylle tuorekelmulle pursotetaan kaikkia värillisiä kreemejä vierekkäin ja kelmun avulla ne pyöräytetään pötköksi. Tuorekelmupötkön toinen pää leikataan auki ja asetetaan tyllalla varustetun pursotuspussin sisälle. Kuppikakut koristellaan oman mielen mukaan sateenkaarikreemiä ja yksivärisiä kreemejä käyttäen. Lisää lopuksi runsaasti Dr. Oetkerin koristerakeita ja kimallesuihkeita.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Annika ja Martti.
Inspiroidu
Reseptejä

Punajuuri-kuppikakut

Isänpäivän kuppikakut

Tiramisu kuppikakut

Mocca cupcakes

Creamy Cupcakes
