
Bostonleipä
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Voitele irtopohjavuoka. Kuumenna uuni 180 ° C asteeseen (kiertoilma 160 ° C).
Sekoita jauhot ja kuivahiiva kulhossa. Lisää kaikki muut ainekset paitsi pesto ja sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla noin 2 minuuttia. Jaa taikina kahtia. Jauhota pöytä ja kauli puolet taikinasta jauhotetulla pöydällä suorakaiteen muotoiseksi levyksi (noin 50 x 25 cm).
Sekoita puoleen ranskankermasta yrtit, suola ja pippuri ja levitä kaulitulle taikinalle. Rullaa levy pitkästä sivusta ja leikkaa rulla 16 yhtä suureksi palaksi.
Sekoita toiseen puoleen taikinasta punainen pesto. Jauhota pöytä ja kauli suorakaiteen muotoiseksi levyksi (noin 50 x 25 cm). Levitä päälle loput ranskankermasta ja ripottele juusto päälle. Rullaa levy pitkästä sivusta ja leikkaa rulla 16 yhtä suureksi palaksi.
Laita rullat vuorotellen vuokaan ja paista noin 45 minuuttia uunin alatasolla. Anna leivän jäähtyä tai tarjoile lämpimänä.
Inspiroidu
Reseptejä

Spelttikierresämpylät

Mantelisarvet

Suklaaleipä

Kolmen juuston leipä ja yrttivoi

Balsamicokaviaari
