Kakkupohjan kostutus 30% sokeriliemellä
1. Leikkaa tummasta vetopohjasta sopiva pala kouruvuokaan. Vuoraa kouru leivinpaperilla, ja laita vetopohja päälle. Kostuta kevyesti.
2. Sekoita tuorejuuston joukkoon tomusokeri sekä pehmenneet suklaamakeiset.
3. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
3. Yhdistä täytteen ainekset ja kaada tai pursota vuokaan n. ½ täytteestä.
3. Kiehauta vadelmat ja sokeri. Kaada vadelmasose valitsemaasi kehään ja hyydytä. Leikkaa muotoonsa, niin ettei se mene ihan kakun reunoille asti, jotta voit täyttää välit täytemassalla.
5. Lisää vadelmasydän kakun sisään ja pursota loppu massa vuokaan.
5. Laita massan pinnalle Marianne Domino keksimurua ja sopivankokoinen vetopohja pohjaksi.
6. Peitä kelmulla ja jäähdytä nopeasti.
1. Sulata maitosuklaa ja kuorruta kakku sillä.
2. Marmoroi pinta sulattamalla valkosuklaata ja vetämällä sitä vielä sulan kuorutteen päälle raitoina, ja cocktail-tikulla nopeasti vetämällä valkosuklaata eri suuntiin.
3. Ripottele pinnalle rouhittuja pätkispaloja ja Marianne crushia.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Casper ja Taru.
Inspiroidu