
Gluteenittomat mustikkamuffinit
about 14 - 16 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Gluteeniton resepti mustikkamuffineille
Reseptin ainesosat
Taikina
125 g
pehmeää voita
3 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
suolaa
3,5 dl
riisijauhoa
1,5 dl
perunajauhoja
1 dl
maitoa (laktoositonta)
200 g
mustikoita (pakaste tai tuore)
14 - 16 kpl
Dr. Oetker Muffinivuokia
Näytä tuotteet
Valmistus:
Yhteensä :
40 minuuttia
Valmistus :
40 minuuttia
1
Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Levitä muffinivuoat uunipellille.
2
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lisää vaniljasokeri ja ripaus suolaa. Sekoita riisijauho, perunajauho ja leivinjauhe hyvin keskenään. Lisää seos taikinaan yhdessä maidon kanssa. Käytä tarvittaessa laktoositonta maitojuomaa. Kääntele lopuksi (jäiset) mustikat taikinaan.
3
Jaa taikina lusikoiden avulla muffinivuokiin. Jätä jokaiseen kohoamisvaraa noin kolmannes. Paista 18-23 minuuttia uunin keskitasolla. Anna jäähtyä.
Näytä tuotteet
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Doffinit![]()

45 MinHelppo
Doffinit
45 MinHelppo
Doffinit
Gluteenittomat mustikkamuffinit![]()

40 MinHelppo
Gluteenittomat mustikkamuffinit
40 MinHelppo
Gluteenittomat mustikkamuffinit
Hämähäkkimuffinit![]()

100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
100 MinHelppo
Hämähäkkimuffinit
Omena-murumuffinit![]()
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
20 MinHelppo
Omena-murumuffinit
Mansikka-mantelileivokset![]()

60 MinHelppo
Mansikka-mantelileivokset
60 MinHelppo
Mansikka-mantelileivokset
Minipannukakut muffinivuoissa![]()

20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
20 MinHelppo
Minipannukakut muffinivuoissa
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa