Kuppikakut valmistuneelle
Tulosta reseptin liitteenä olevat kaaviot väritulostimella ja leikkaa ne koristeiden ääriviivoja myöten. Kun olet paistanut ja jäähdyttänyt muffinit, koristele muffinivuoan reuna reunakoristeella kierittämällä paperi muffinivuoan ympärille. Liimaa tai teippaa läpinäkyvällä teipillä reunakoriste kiinni.
Tulosta väritulostimella reseptin liitteenä olevat kaaviot jämäkälle paperille ja leikkaa lakit ja sydämet niiden ääriviivoja myöten. Liimaa cocktailtikku lakki- ja sydänkoristeiden päälle ja liimaa toinen pohja vastakkain, jotta koriste näkyy molempiin suuntiin.
Kuumenna uuni 180 °C:seen kiertoilmalle tai 200 °C:seen tasalämmölle.
Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja siivilöi taikinaan. Lisää maito ja vatkaa taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä leivontaritilällä.
Sekoita kakkumoussejauhe ja 2½ dl maitoa. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella. On tärkeää vatkata kakkumoussea ohjeen mukaisesti oikean koostumuksen saavuttamiseksi.
Kiinnitä reunakoristeet muffinivuokien ympärille läpinäkyvällä teipillä tai liimaamalla sauma yhteen.
Laita kakkumousse pursotuspussiin, jonka päässä on tähtitylla (ø 8 mm) ja pursota kuorrutus muffinien päälle. Laita jääkaappiin tai tarjoile heti. Viimeistele kuppikakut lakki- ja sydänkoristeilla sekä koristerakeilla juuri ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Reseptejä

Ilmeikkäät suklaakuppikakut suukkopilvellä

Prinsessamuffinit

Kuppikakut marja- ja suklaakuorrutteella

Jalkapallokuppikakut

Kuppikakut toffeeyllätyksellä

Mojito-cupcakes
