Mustikka-mantelimukikakku
4 kappaletta
Helppo
10 minuuttia
Tekeekö mieli makeaa, muttei ole aikaa leipoa?
Reseptin ainesosat
Valmistus
Kakkutaikina
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
sokeria
1 - 2 rkl
6 rkl
rypsiöljyä
6 rkl
maitoa
2 kpl
kananmunaa
0,5 dl
40 g
mustikoita
Koristelu
1 dl
ranskankermaa
1 rkl
tomusokeria
Dr. Oetker koristerakeita
40 g
mustikoita
Yhteensä :
10 minuuttia
Valmistus :
10 minuuttia
1
Kakkutaikina
Sekoita yhteen vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, vaniljasokeri, öljy, maito, rommi-aromi ja kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Jaa mukien pohjalle mantelilastut ja mustikat ja kaada päälle taikinaa. Täytä mukit vain puoleen väliin, jotta taikinalla on tilaa kohota.
Kypsennä mukikakkuja mikrossa suurimmalla teholla noin 2 1/2 minuuttia.
2
Koristelu
Vatkaa ranskankerma ja tomusokeri kuohkeaksi ja koristele sillä mukikakut. Ripottele koristerakeita päälle ja viimeistele tuoreilla mustikoilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Murokakku![]()

60 MinHelppo
Murokakku
60 MinHelppo
Murokakku
Halloween-kakku![]()

80 MinHelppo
Halloween-kakku
80 MinHelppo
Halloween-kakku
Ruma joulupaita-kakku![]()

90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
90 MinHelppo
Ruma joulupaita-kakku
Sitruunakakku sokerikuorrutteella![]()

30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
Mustikka-kardemummakakku![]()

100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
100 MinHelppo
Mustikka-kardemummakakku
Omenakakku![]()

40 MinHelppo
Omenakakku
40 MinHelppo
Omenakakku
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella![]()

60 MinHelppo
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella
60 MinHelppo
Halloween-kakku karmivanpunaisella kuorrutteella
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa