
Nean ja Emilyn yllätyskakku
Näytä tuotteet
Vaahdota voita muutama minuutti, lisää sokeri ja vaahdota noin 10 minuuttia lisää. Lisää kananmunat yksi kerrallaan.
Sekoita baileys ja maito keskenään.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää baileys-maito seosta ja kuivia aineita taikinaan vuorotellen varovasti vatkaten.
Kääntele kinuskikastike joukkoon.
Jaa vuokiin ja paista 175 asteessa.
Lämmitä kananmunan valkuaisia ja sokeria vesihauteessa 60 asteiseksi koko ajan sekoittaen.
Kaada seos yleiskoneeseen ja vaahdota kunnes jäähtynyt.
Aseta nopeus pienemmälle ja lisää voi pieninä nokareina joukkoon. Kun kaikki on lisätty, käännä nopeus suurimmalle ja vaahdota vielä 10 minuuttia.
Ota osa marenkivoikreemistä täytettä varten ja lisää siihen puolet baileys-likööristä, johon on sekoitettu pikakahvijauhe.
Sekoita loppuun marenkikreemin loppu baileys ja ota osa siitä sivuun ja osaan lisää pinkkiä elintarvikeväriä.
Pilko suklaa pieneksi ja laita kulhoon.
Kuumenna kerma ja kaada suklaan päälle.
Mausta ripauksella suolaa.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu
Reseptejä

Saran ja Niinan yllätyskakku

Vegaaninen Terrazzo-kakku

Riikka ja Reetta, makeaa mahan täydeltä

Kukkakoristeinen kookos-limettikakku

Mustikkatäytekakku

Neea ja Emily, makeaa mahan täydeltä
