Sulata suklaa.
Vaahdota kerma.
Sekoita tuorejuusto ja sokerit keskenään. Lisää suklaa.
Kääntele kerma tuorejuusto-suklaaseokseen.
Siivilöi tomusokeri ja mantelijauhe.
Vatkaa 37 g valkuaisia vaahdoksi ja lisää joukkoon 10 g sokeria.
Keitä vettä ja 100 g sokeria, kunnes seos on 120 asteista. Lisää marengin joukkoon.
Jäähdytä vatkaamalla 40 asteiseksi.
Sekoita 37 g valkuaisten joukkoon manteli-tomusokeri seos. Lisää väri ja aromi.
Kääntele marenki joukkoon 3 osassa.
Pursota ja anna kuorettua 30 min - 1 h.
Paista kiertoilmassa 140 asteessa 13-15 min.
Kuumenna kerma ja kaada paloitellun valkosuklaan päälle.
Jäähdytä.
Mitaa mango- ja passionpyre sekä sokeri kattilaan. Keittele hetki.
Laita liivatteet likoamaan.
Lisää liivatteet seokseen.
Kaada leivinpaperilla peitettyyn pieneen GN-vuokaan ja vie hyytymään.
Laita passionpyre pipetin sisään.
Mittaa suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon suklaaseos.
Lisää kaakao, perunajauhot ja suola.
Laita 20 cm x 25 cm kokoiseen uunivuokaan ja paista 175 asteessa 30 minuuttia.
Nypi voi, sokeri, vehnäjauho ja suola kulhossa.
Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi.
Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin.
Mittää sitruunamehu, keltuaiset, sokeri, vesi ja maissitärkkelys kattilaan.
Kiehauta kunnes paksumpaa.
Ota pois liedeltä ja lisää voi.
Keitä sokeri ja vesi 118 asteiseksi.
Vaahdota valkuaiset ja kaada sokeriliemi ohuena nauhana joukkoon.
Jäähdytä vaahdottamalla 40-asteiseksi.
Vaahdota voi ja sokeri, 5-10 min.
Yhdistä loput kuivat aineet ja ota siitä erilleen noin ruokalusikallinen.
Lisää voi-sokeriseokseen kananmunat yksitellen.
Lisää jauhoseos ja maito vuorotellen.
Sekoita jäisien vadelmien sekaan 1 rkl jauhoseosta. Kääntele taikinan joukkoon.
Kaada vuokaan tai pellille ja paista 175 asteessa.
Sulata suklaa.
Vaahdota kerma.
Notkista tuorejuusto ja sekoita sekaan suklaa. Kääntele joukkoon kerma.
Lisää vadelmasosetta ja tarvittaessa sokeria.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu