
Neea ja Emily, fantasiakakku
Näytä tuotteet
Vaahdota voi ja sokerit.
Lisää munat yksitellen aina välissä vatkaten.
Yhdistä leivinjauhe, kaneli ja jauhot ja lisää massan joukkoon.
Kaada kolmeen 18 cm vuokaan ja paista 175 asteessa ~ 45 minuuttia.
Kuori omenat ja poista kodat, kuutioi.
Laita kattilaan omenat, fariinisokeri ja kaneli. Keitä kunnes omenat pehmenneet.
Sekoita maissitärkkelys ja sitruunamehu keskenään ja lisää kattilaan. Jatka keittämistä hetken.
Jäähdytä.
Leikkaa valkosuklaa rouheeksi ja aseta pellille leivinpaperin päälle. Paahda 175 asteisessa uunissa ~ 8 minuuttia.
Laita kattilaan paahdettu valkosuklaa ja kerma. Lämmitä lieden keskiteholla kunnes suklaa on sulanut.
Jäädytä.
Vaahdota kunnes täysin kylmää.
Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon.
Kuumenna valkuaiset ja sokeri vesihauteessa 60 asteiseksi. Kaada yleiskoneen kulhoon ja vaahdota noin 10 min.
Lisää voi pieninä paloina, sekä aromi. Vatkaa 10 min lisää.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu
Reseptejä

Flamingo-kakku

Mansikkainen kupukakku

Neea ja Emily, finaalikakku

Suklainen drip cake

Lumiukkokakku

Pilkullinen kakku
