Valmista kakkupohjat 10cm, 15cm, 20cm
Vaahdota kuohukerma ja sokerit. Lisää sekaan kermarahka ja notkistettu tuorejuusto.
Mausta sitruunamehulla ja lisää tarvittaessa vaniljakreemijauhetta.
Sekoita mansikoiden sekaan 2 rkl sitruunamehua ja 2 rkl sokeria.
Keitä mustikoita ja hillosokeria ja mausta sitruunamehulla. Jäähdytä.
Laita liivatteet likoamaan, vaahdota kerma, lisää joukkoon lemon curd.
Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon pienessä vesitilkassa sulatetut liivatteet.
Lisää tuorejuustoseokseen kerma-lemon curd vaahto.
Paahda puolet voista. Jäähdytä.
Vaahdota puolet voista. Lisää joukkoo jäähtynyt paahdettu voi ja vaniljauute. Vaahdota hetki.
Lisää tomusokeria erissä ja puolessa välissä lisää kerma. Lopuksi vaahdota kunnes kuohkeaa.
Sekoita kaikki crumblen kuivat aineet kulhossa.
Lisää sulatettu voi. Murustele pellille ja paista.
Kuumenna valkuaiset ja sokeri vesihauteessa 60 asteiseksi. Kaada yleiskoneen kulhoon ja vaahdota noin 10 min.
Lisää voi pieninä paloina, sekä aromi. Vatkaa 10 min lisää.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu