
Neea ja Emily, makeaa mahan täydeltä
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Kostutus:
Vettä
Modo hasselpähkinä-siirappi
Kuorrute ja kakun sisään
Kuumenna kananmunan valkuaisia ja sokeria vesihauteessa 60 asteiseksi koko ajan sekoittaen.
Kaada seos yleiskoneeseen ja vaahdota kunnes jäähtynyt.
Aseta nopeus pienemmälle ja lisää voi pieninä nokareina joukkoon. Kun kaikki on lisätty, käännä nopeus suurimmalle ja vaahdota vielä 10 minuuttia.
Mausta vanilja-aromilla ja nutellalla.
Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää sekaan maissitärkkelys,vehnäjauhot ja vaniljatahna ja sekoita kunnes sileää.
Kuumenna maito kattilassa ja kaada sitten keltuais seokseen koko ajan vispaten.
Kaada koko seos takaisin kattilaan ja kiehauta kunnes sakenee.
Siivilöi seos ja lisää suklaa kolmessa osassa. Laita kelmu päälle ja anna jäähtyä.
Edellisen massan jäähdyttyä, vaahdota voi ja lisää sitten sekaan nutella ja kaakaojauhe.
Lisää aiemmin valmistettu massa neljässä osassa, mutta älä vatkaa liikaa, muuten löystyy
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu
Reseptejä

Saran ja Niinan yllätyskakku

Vegaaninen Terrazzo-kakku

Riikka ja Reetta, makeaa mahan täydeltä

Mustikkatäytekakku

Nean ja Emilyn yllätyskakku

Neea ja Emily, tuulihatut pääroolissa
