Sulata valkosuklaa.
Laita liivatteet likoamaan.
Vaahdota kerma.
Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon sula suklaa ja sokeri.
Liota liivatteet tilkkaan kuumaa sitruunamehua ja lisää tuorejuustoseokseen.
Kääntele joukkoon kerma.
Laita liivatteet likoamaan.
Kuumenna maito ja sulata suklaat sen joukkoon.
Lisää liivatteet maito-suklaa seokseen ja anna jäähtyä.
Vaahdota kerma ja vaniljasokeri.
Vaahdota muna ja sokeri.
Sekoita suklaaseos munavaahtoon varovasti.
Kääntele joukkoon kerma
Keitä mustikoita ja sokeria. Laske montako desiä tulee.
Laita oikea määrä liivatteita likoamaan ja liota kuumaan mustikkaseokseen. Kaada pieniin puolipallo muotteihin.
Kuumenna kerma ja sulata joukkoon valkosuklaa
Liota liivatteet.
Kuumenna kattilassa vesi, sokeri ja glukoosi.
Lisää joukkoon liivatteet.
Paloittele suklaa ja lisää seokseen.
Mittaa joukkoon kondensoitu maito ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi.
Jäähdytä 35 asteiseksi, jolloin valmis käyttöön.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Neea ja Emily.
Inspiroidu