Flag

Proteiinipallot

about 25 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Rapea ulkokuori ja pehmeä sisus - tee itse herkulliset proteiinipallot!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
50 gkivettömiä taateleita
80 gmaitorahkaa
about 3 tlmantelivoita (almond butter)
4 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
75 gDr. Oetker Mantelijauhetta
1 kplsitruunan kuoriraaste
Lisäksi
about 100 gHigh Protein Suklaa & pähkinä proteiinimysliä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - High Protein Suklaa & pähkinä proteiinimysliä
1

Valmistus

Laita mysli lautaselle. Hienonna taatelit karkeasti kulhossa, lisää rahka ja mantelivoi ja sekoita ainekset soseeksi keskenään. Lisää vielä loput ainekset ja sekoita. 

2

Kaavi seoksesta pieniä annoksia teelusikalla , pyörittele ne myslissä ja muotoile palloiksi. Toista tämä vaihe, kunnes kaikki massa on käytetty loppuun.


Vinkit

Proteiinipallot säilyvät jääkaapissa, ilmatiiviissä rasiassa muutaman päivän. 


Taatelit voi myös leikata erittäin hienoksi, mikäli et halua soseuttaa niitä.