Proteiinipallot
noin 25 kappaletta
Helppo
Rapea ulkokuori ja pehmeä sisus - tee itse herkulliset proteiinipallot!
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainekset
50 g
kivettömiä taateleita
80 g
maitorahkaa
noin 3 tl
mantelivoita (almond butter)
1 kpl
sitruunan kuoriraaste
Lisäksi
Valmistus :
20 minuuttia
1
Valmistus
Laita mysli lautaselle. Hienonna taatelit karkeasti kulhossa, lisää rahka ja mantelivoi ja sekoita ainekset soseeksi keskenään. Lisää vielä loput ainekset ja sekoita.
2
Kaavi seoksesta pieniä annoksia teelusikalla , pyörittele ne myslissä ja muotoile palloiksi. Toista tämä vaihe, kunnes kaikki massa on käytetty loppuun.
Vinkit
Proteiinipallot säilyvät jääkaapissa, ilmatiiviissä rasiassa muutaman päivän.
Taatelit voi myös leikata erittäin hienoksi, mikäli et halua soseuttaa niitä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa