Flag

Proteiinipatukat

about 10 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Helpot ja nopeasti valmistettavat proteiini-myslipatukat, jotka voit tehdä itse!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
200 gDr. Oetker High Protein Marja & Jogurtti proteiinimysli
175 ghunajaa
50 gkookosrasvaa
4 tlDr. Oetker Vaniljasokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker High Protein Marja & Jogurtti proteiinimysli
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Valmistus

Vuoraa leivontavuoka leivinpaperilla. Lämmitä uuni 180 °C.

2

Laita mysli kulhoon. Kuumenna hunaja, kookosrasva ja vanilja kattilassa ja hauduta keskilämmöllä n. 3 minuuttia. Lisää seos myslin joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada myslimassa vuokaan ja tasoita pinta. Laita uuniin 15-20 minuutiksi. 

3

Ota vuoka pois uunista ja laita ritilälle jäähtymään noin 10 minuutiksi. Aseta myslipatukkalevy sitten työtasolle vuoassa olleen leivinpaperin avulla.

4

Leikkaa jäähtynyt myslipatukkalevy noin 10 samankokoiseksi, leveydeltään 2 cm palaksi. 


Vinkit

Patukat säilyvät ilmatiiviissä rasiassa noin 2 viikkoa. 


Voit ripotella halutessasi myslipatukoiden päälle sulanutta suklaata.


Kaksinkertaisen määrän patukoita saat, kun paistat myslimassaa leivinpaperilla vuoratulla, 20 cm x 20 cm kokoisella pellillä.