
Proteiinipatukat
Näytä tuotteet
Vuoraa leivontavuoka leivinpaperilla. Lämmitä uuni 180 °C.
Laita mysli kulhoon. Kuumenna hunaja, kookosrasva ja vanilja kattilassa ja hauduta keskilämmöllä n. 3 minuuttia. Lisää seos myslin joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada myslimassa vuokaan ja tasoita pinta. Laita uuniin 15-20 minuutiksi.
Ota vuoka pois uunista ja laita ritilälle jäähtymään noin 10 minuutiksi. Aseta myslipatukkalevy sitten työtasolle vuoassa olleen leivinpaperin avulla.
Leikkaa jäähtynyt myslipatukkalevy noin 10 samankokoiseksi, leveydeltään 2 cm palaksi.
Patukat säilyvät ilmatiiviissä rasiassa noin 2 viikkoa.
Voit ripotella halutessasi myslipatukoiden päälle sulanutta suklaata.
Kaksinkertaisen määrän patukoita saat, kun paistat myslimassaa leivinpaperilla vuoratulla, 20 cm x 20 cm kokoisella pellillä.
Inspiroidu
Reseptejä

Omenatikut myslin kera

Proteiinipitoiset myslipatukat

Terveelliset pähkinä-siemenpatukat

Proteiinipallot

Mango-ananas smoothie bowl

Rapea hedelmäsalaatti
