Vatkaa voi ja sokerit keskenään vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen, voimakkaasti vatkaten.
Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja ruokasooda keskenään ja lisää edellisiin.
Rouhi suklaa paloiksi ja lisää taikinaan pähkinärouheen kanssa.
Pyörittele keksitaikinasta käsin palloja uunipelleille ja painele tasaisiksi.
Paista 175 asteessa noin 10-12 minuutin ajan, keksien on oltava kuitenkin pehmeitä uunista otettaessa.
Paina pyöreällä stanssilla saman kokoisiksi.
Pane pähkinät tehosekoittimeen ja käytä konetta kunnes pähkinät ovat hienoa jauhetta.
Lisää tomusokeria maun mukaan sekä kaakaojauhe.
Käytä konetta kunnes seos on tahnamaista.
Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä.
Vatkaa kerma vaniljakreemijauheen kanssa.
Notkista tuorejuusto ja lisää pähkinätahna, vaniljatahna ja sokeri.
Sekoita kermavaahto joukkoon.
Vatkaa valkuaista ja noin 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella, kunnes seos muuttuu vitivalkoiseksi, noin vajaan minuutin ajan.
Älä vatkaa liikaa ettei seokseen tule paljon ilmakuplia.
Lisää kaakaojauhe ja jatka vatkaamista noin minuutti.
Tomusokeria lisätään tarvittaessa, kunnes koostumus on oikea.
Löysään pikeeriin menee noin 2 dl tomusokeria.
Laita kaakaotäyte pursotinpussiin ja pursota jokaisen keksin pinnalle sama kuvio.
Laita pikeeri pursotinpussiin ja leikkaa pieni reikä.
Laita mansikat kokonaisina leivinpaperin päälle ja spritsaa mansikoiden päälle raitoja.
Ripottele kuivattua vadelmarouhetta toiseen laitaan, laita spritsattu mansikka leivoksen keskelle.
Lisää vielä suukkokoristeet ja muutama vaaleanpunainen koristehelmi.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Riikka ja Reetta.
Inspiroidu