
Riikka ja Reetta, vedetään överiksi
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Vatkaa tuorejuusto ja kerma kunnes kuorrute on paksua ja kuohkeaa. Älä vatkaa liian kauan.
Lisää sokeri. Mausta vaniljatahnalla.
Koverra kuppikakkuun pieni kolo tyllan leveämmällä päällä ja täytä kolo koristerakeilla.
Ota valmista kreemiä kahteen kulhoon ja mausta molemmat kreemit vadelma-aromilla. Laita aromia maun mukaan. Värjää toinen vaaleanpunaiseksi ja toinen pinkiksi. Laita kreemit omiin tyllillä varustettuihin pursotuspusseihin. Pursota muffinien päälle ruusukkeet haluamillasi tavoilla. Koristele koristerakeilla ja karkeilla.
Ota kreemiä kahteen kulhoon. Värjää toinen kreemi taivaansiniseksi. Laita molempia kreemejä samaan, tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota muffinien päälle korkea “kierrehuippu”. Koristele koristerakeilla ja karkeilla.
Värjää kreemi keltaisella ja pursota. Kaada suklaakastiketta päälle. Koristele koristerakeilla. Pyöritä tikkaria hieman kuorrutteessa ja kaada pintaan koristerakeita. Aseta tikkari kiinni muffinssiin.
Laita pursotinpussiin ensin reunoille jo valmiiksi värjättyä sinistä kreemiä, sitten reunoille sinisen kreemin päälle pinkkiä kreemiä, ja lopuksi keltaista kreemiä. Pursota muffinssien päälle haluamallasi pursotustyylillä. Koristele koristerakeilla ja karkkiremmirullalla.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Riikka ja Reetta.
Inspiroidu
Reseptejä

Punajuuri-kuppikakut

Yksisarviskuppikakut

Isänpäivän kuppikakut

Tiramisu kuppikakut

Pääsiäisen porkkana-pupumuffinit

Rose cupcakes
