
Sara ja Niina, suklaata, suklaata
Näytä tuotteet
Sekoita kuivat aineet keskenään hyvin. Sulata voi. Sekoita kananmunat sekä kermaviili keskenään. Lisää joukkoon jäähtynyt voi. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon sekoittaen. Lisää joukkoon kuuma kahvi ja sekoita vielä hyvin kaikki sekaisin.
Voitele vuokaspraylla kaksi neliskanttista kakkuvuokaa 22-24cm, jos irtopohjia lisää pohjalle pingotettuna leivinpaperi. Jaa taikina vuokiin ja paista 175 asteessa noin 35-45 min. Vahdi kuitenkin että jää meheviksi!
Tee tämä kakun ollessa uunissa.
Kuumenna kerma, Sulata valkosuklaa joukkoon. Jäähdytä jonka jälkeen vatkaa ja mausta tomusokerilla sekä vaniljasokerilla. Lisää lopuksi mascarponea joukkoon.
Kuumenna pakastevadelmat. Lisää joukkoon sokeri ja psyllium, anna jäähtyä.
Valmista kakun ollessa uunissa. Sulata suklaa. Vatkaa voi ja mascarpone keskenään hyvin. Lisää joukkoon tomusokeri sekä suklaa ja vatkaa kunnolla.
Sulata rubysuklaa varovasti, lisää joukkoon kermaa tarkastellen toivottavan seoksen paksuuden mukaan.
Sulata ruby sekä valkosuklaa erikseen. Nosta leivinpaperin päälle pikkulusikalle kasoja ja vedä niistä viuhkakoristeita. Laita kylmään hetkeksi.
Ota kakku levystä pyöreällä kakku renkaalla kolme pohjaa. Kasaa kakku renkaan sisään laittaen jokaiseen väliin hillo ja täytekreemi. Jäähdytä.
Kuorruta kakku maitosuklaa kreemillä, siloita palettiveitsellä ja raapalla.
Laita rubysuklaavalumaseos pursotin pussiin ja leikkaa kärki pienesti auki.
Valuta kakun reunoille. Nosta hetkeksi kylmään. Pursota pinnalle reunoille kreemiä ja koristele ruby- sekä valkosuklaa koristeilla. Sekä muilla toivotuilla suklaakoristeilla.
Reseptin on luonut Mestarileipurit -ohjelman kilpailijat Sara ja Niina.
Inspiroidu
Reseptejä

Porokakku

Neea ja Emily, finaalikakku

Anna ja Laura, makeaa mahan täydeltä

Anna ja Laura, finaalikakku

Romanttinen prinsessakakku

Suklainen drip cake
