Kuumenna uuni 170°C:seen. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne taikinaan. Jaa taikina 4 kulhoon ja värjää ne neljällä eri geelivärillä. Paista pohjat erikseen irtopohjavuoissa (halkaisija 18 cm) noin 20 minuutin ajan. Anna pohjien jäähtyä täysin ennen kakun kokoamista.
Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele sekaan sulatettu valkosuklaa ja vaniljasokeri. Vatkaa kreemiä uudelleen ja lisää maito hiljalleen. Vatkaa kreemiä noin. 2 minuuttia.
Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon ja vatkaa huoneenlämpöisen voin kanssa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kreemi on tasaista.
Laita ensimmäinen kakkupohja kakkulautaselle. Levitä kolmasosa valkosuklaakreemistä päälle. Toista sama muille pohjille. Laita kakku jääkaappiin tekeytymään tunniksi.
Ota sitten kakku pois jääkaapista ja levitä tummasuklaakreemi lastan avulla tasaisesti kakun päälle. Koristele Disco -suklaarakeilla.
Inspiroidu