Flag

Suklaa Cupcakes

18 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Suklaa kuppikakkujen resepti suklaakuorrutuksella. Viimeistele mehevät kuppikakut värikkäillä suklaarakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kuppikakut
250 gvoita
1,5 dlvettä
5 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
5 kplkananmunaa
4,25 dlvehnäjauhoja
2,5 dlkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Suklaakreemi
250 gvoita huoneenlämpöisenä
8 - 8,5 dltomusokeria
3,5 dlkaakaojauhetta
1,5 dlvispikermaa
Koristelu
1 ploDr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuppikakut

Kuumenna uuni 170°C:seen.

Sulata voi ja vesi pienessä kattilassa. Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja kananmunat vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe ja kääntele jauhot vuorotellen sulatetun voin kanssa muna-sokerivaahtoon. Jaa taikina silikonisiin muffinivuokiin ja paista niitä uunin keskitasolla noin. 20 min. Anna kuppikakkujen jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista. 


Suklaakreemi

Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Lisää huoneenlämpöinen voi ja vatkaa vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kreemi on kuohkeaa. Laita kreemi pursotinpussiin ja pursota kuppikakkujen päälle. Koristele Disco -suklaarakeilla.


Vinkki

Lisää Dr. Oetker Disco -suklaarakeita taikinan sekaan ennen paistamista.