
Suklaa-toffeekakku
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vaahdottaen.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä maito. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina halkaisijaltaan 24 cm kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Irrota hieman jäähtyneenä vuoasta ja anna jäähtyä.
Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen. Valmista kakkumousse vaahdottamalla jauhe kylmän maidon kanssa. Anna moussen tekeytyä ja jäähtyä hetki jääkaapissa.
Kokoa kakku. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille. Kostuta. Pursota ja levitä puolet toffeekastikkeesta levylle. Lisää ¼ suklaamoussesta. Nosta päälle keskimmäinen kakkulevy, kostuta ja täytä kuten alin kerros. Nosta päällimmäinen kakkulevy päälle, kostuta ja paina kevyesti.
Kuorruta kakku suklaamoussella. Koristele Black&Gold –koristerakeilla. Voit halutessasi valmistaa näyttävät koristeet kakun päälle suklaasta ja koristerakeista.
Inspiroidu
Reseptejä

Numero- ja kirjainkakku

Keväinen manteli-marenkikakku (gluteeniton)

Lettukakku

Piparminttu-suklaakakku

Sininen Marenkikakku

Sydämenmuotoinen keksikakku
