Rocky road brownie

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Rocky road eli kivinen tie tarkoittaa monenlaisia leivonnaisia, joissa yhdistyvät yleisimmin vaahtokarkit, mantelit, pähkinät, rusinat, suklaa ja toffee. Tässä reseptissä mehevän brownien päällä.

18 - 20 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Rocky road brownie

Taikina:

100 g tummaa suklaata
250 g voita
½ dl kaakaojauhetta
4 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 kpl kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
¼ tl suolaa

Pinnalle:

1 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50 g)
1 ps Dr. Oetker Fudgepaloja
1 ps Dr. Oetker Tummasuklaarakeita
n. 60 g vaahtokarkkeja , pieniä

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Rouhi suklaa.

2

Taikina:

Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää kaakao sekä rouhittu suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.

3

Vaahdota kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi, paksuksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauho, leivinjauhe ja suola yhdessä suklaa-voiseoksen kanssa. Sekoita varoen tasaiseksi. Kaada taikina syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla.

4

Kakun olessa uunissa, rouhi manteleita varovasti hieman pienempiin osiin ja sekoita fudgen ja suklaapalojen kanssa seokseksi. Kaada tasaisesti kakun päälle ja jatka paistamista 10 minuuttia.

5

Levitä vaahtokarkit kakulle ja jatka edelleen paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes vaahtokarkit ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt brownie paloiksi. Säilytä kakku suljetussa astiassa huoneenlämmössä.

Ravintosisältö: reseptiin Rocky road brownie

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 813kJ
239kcal
1680kJ
493kcal
Rasva 11g 22g
Hiilihydraatit 23g 47g
Proteiini 2.1g 4.3g