Flag

Piparkakku-macaronit

15 kappaletta
Keskitasoinen
90 minuuttia
Suloiset, herkulliset piparkakku-macaronit joulun kahvitteluhetkiin!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
100 gkananmunan valkuaista
100 gtomusokeria
50 gerikoishienoa sokeria
100 gDr. Oetker Mantelijauhetta
110 gtomusokeria
2 tlDr. Oetker Leivontakaakaota
Täyte
1 psDr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
150 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (kylmänä)
100 gvoita (huoneenlämpöistä)
2 tlpiparkakkumaustetta
Koristelu
Dr. Oetker Koristelugeelejä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
1

Kuoret

Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset vaahdoksi. Huolehdi, ettei vaahdosta tule liian paksua. Siivilöi tomusokeri (100g) valkuaisten joukkoon ja jatka vatkaamista hetki. Lisää samalla sokeri vähän kerrallaan. 

2

Käytä mantelijauhe sekä tomusokeri tehosekoittimessa, jotta koostumuksesta tulisi mahdollisimman hienoa. Siivilöi sitten tomusokeri-mantelijauheseos sekä kaakaojauhe vaahtoon varovasti nuolijan avulla ja sekoita tasaiseksi. 

3

Pursota leivinpaperin päälle piparkakku-ukon muotoisia kuoria ja napauta peltiä jämäkästi pöytää vasten, jotta ilmakuplat katoavat. Anna kuorten pinnan kovettua hetken. Macaronsit ovat valmiita uuniin, kun taikina ei tartu sormiin niiden pintaa kevyesti koskiessa.

4

Paista macaronsit uunissa 150 asteessa 13 minuuttia. Anna macaronsien jäähtyä hyvin!

5

Koristele kuoret koristelugeeleillä ja anna koristelun kuivua hetken ennen macaronsien täyttämistä.

6

Täyte

Lisää Butter Cream icing & frosting -jauheseokseen kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa 4 minuuttia. Lopuksi lisää piparkakkumaustetta ja sekoita tasaiseksi. Pursota täyte macaronskuorien väliin ja aseta kylmään.