Flag

Piparminttu-macaronit

about 25 kappaletta
Keskitasoinen
90 minuuttia
Viehättävät jouluiset macaronit
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Macaronit
100 gkananmunan valkuaista
100 gtomusokeria
50 gerikoishienoa sokeria
110 gDr. Oetker Mantelijauhetta
110 gtomusokeria (toinen erä mantelijauhojen hienontamiseen)
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Täyte
1 psDr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
150 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (kylmää tuorejuustoa)
100 gvoita (huoneenlämpöistä)
4 tippaDr. Oetker Piparminttuaromia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream -kuorrutejauheseosta
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
1

Kuoret

Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset. Huolehdi, ettei vaahdosta tule liian paksua. 

2

Siivilöi tomusokeri (100g) valkuaisvaahtoon ja jatka vatkaamista hetki. Lisää samalla
sokeri pienissä erissä.

3

Hienonna mantelijauhe sekä tomusokeri tehosekoittimessa varmistaaksesi mahdollisimman hienon koostumuksen. Siivilöi sitten tomusokeri-mantelijauheseos valkuaisvaahtoon nuolijalla. 

4

Siivilöi kaakaojauhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

5

Pursota leivinpaperin päälle ympyrän muotoisia kuoria ja napauta peltiä jämäkästi pöytää vasten, jotta ilmakuplat katoavat. Anna kovettua hetken. Macaronsit ovat valmiita uuniin kun taikina ei tartu sormiin niiden pintaa kevyesti koskiessa. Paista macaronseja uunissa 150 asteessa 13 minuuttia. Anna kuorten jäähtyä hyvin!


Täyte

Lisää Butter Cream icing & frosting -jauheseokseen kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa 4 minuuttia. Lopuksi lisää piparminttuaromi ja sekoita tasaiseksi. Pursota täyte macaronskuorien väliin ja aseta kylmään.