Piparminttu-macaronit
Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset. Huolehdi, ettei vaahdosta tule liian paksua.
Siivilöi tomusokeri (100g) valkuaisvaahtoon ja jatka vatkaamista hetki. Lisää samalla
sokeri pienissä erissä.
Hienonna mantelijauhe sekä tomusokeri tehosekoittimessa varmistaaksesi mahdollisimman hienon koostumuksen. Siivilöi sitten tomusokeri-mantelijauheseos valkuaisvaahtoon nuolijalla.
Siivilöi kaakaojauhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Pursota leivinpaperin päälle ympyrän muotoisia kuoria ja napauta peltiä jämäkästi pöytää vasten, jotta ilmakuplat katoavat. Anna niiden kovettua hetki. Macaronsit ovat valmiita uuniin taikina ei tartu sormiin niiden pintaa kevyesti koskiessa. Paista macaronsit uunissa 150 asteessa 13 minuuttia. Anna kuorten jäähtyä hyvin!
Lisää Dr. Oetkerin Butter Cream icing & frosting-jauhoseokseen 150g kylmää tuorejuustoa ja 100g huoneenlämpöistä voita. Vatkaa 4 minuuttia. Lopuksi lisää piparminttuaromi ja sekoita tasaiseksi. Pursota täyte macaronskuorien väliin ja aseta kylmään.
Inspiroidu